Meniu
Cosul Tau

ArtroHelp Calm - 28cps

Nu e in stoc
ArtroHelp Calm - 28cps
36,00Lei
Fără TVA: 33,03Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

 

ArtroHelp Calm

 

Avantaje:

·         Acţiune imediată în dureri şi stări inflamatorii

·         Susține mobilitatea și flexibilitatea articulațiilor

·        Diminuează durerea în mod natural
 

ArtroHelp Calm prezentare:

Supliment alimentar 100% natural
28 capsule x 450 mg

 

ArtroHelp Calm descriere:

Extracte vegetale cu efect antiinflamator
Pentru regenerare şi protecţie articulară utilizaţi ArtroHelp Calm în asociere cu ArtroHelp Repair, în cure pe termen lung.

ArtroHelp Calm este un produs complex care acţionează prin inhibarea unor molecule implicate în declanşarea răspunsului inflamator; reducerea senzaţiei de „articulaţii dureroase“; refacerea mobilităţii articulare, reglarea nivelurilor hormonale şi asigurarea stării de bine. Extractele vegetale standardizate din formula produsului sprijină răspunsul natural al organismului în stări inflamatorii, inhibă resorbţia osoasă, susţin sănătatea şi mobilitatea articulaţiilor, fără a avea manifestări nedorite la nivel gastric sau intestinal.

 

ArtroHelp Calm administrare:

Doza zilnică: câte 2-3 capsule de 2 ori pe zi, de preferat înaintea meselor principale sau 4 capsule seara, înainte de culcare.
Doza maximă: 12 capsule/ zi. A se utiliza la nevoie sau în cure de mínimum 2 sătpămâni.

 

ArtroHelp Calm ingrediente:

·         0,45 g extracte standardizate din conuri de hamei (Humulus lupus),

·         rădăcină de gheara diavolului (Harpagophytum procumbens),

·         scoarţă de salcie (Salix alba),

·         rădăcină de Rhodiola (Rhodiola rosea), fructe de piper (Piper longum/nigrum),

·         capsule vegetale din pullulan.

 

Greutate netă: 15,4 g

 

Hameiul

În medicina tradițională orientală, hameiul este utilizat în anxietate, sindromul hiperactivității și al deficitului de atenție, în tulburări ale sistemului nervos și ca sedativ ușor în diferite dureri. În afecțiunile articulare, hameiul reduce nivelul proteinei C reactive, un important marker inflamator. 

Salcia albă

Cunoscută ca aspirina naturală, salcia albă are beneficii terapeutice asemănătoare acidului acetilsalicilic de sinteză (care a fost inițial identificat din scoarța de salcie). Datorită substanţelor active conţinute (compuşi salicilici, taninuri, ceară, oxalaţi şi răşini) are proprietăţi antireumatice, antiinflamatoare, analgezice, sedative, astringente şi hemostatice.

Harpagophytum

Gheara-diavolului (Harpagophytum procumbens) este un remediu clasic în medicina naturistă împotriva mai multor tipuri de dureri, în mod particular articulare,  efect datorat substanțelor analgezice şi antioxidante pe care le conține. Studii efectuate în Franța și Germania au arătat că Harpagophytum ajută la diminuarea durerilor și a inflamațiilor, în special la nivelul coloanei vertebrale.

Rhodiola

Rhodiola este un adaptogen natural care stimulează reechilibrarea întregului organism. Este eficientă pentru relaxarea sistemului nervos. În cazul durerilor articulare, rhodiola are efect relaxant local și general și asigură o mai bună odihnă în timpul nopții, ceea ce facilitează procesele de vindecare și regenerare.

Piperina

Completează eficacitatea ingredientelor din ArtroHelp Calm pentru diminuarea durerilor și a inflamației datorită efectului de încălzire (care combate disconfortul și rigiditatea articulară), îmbunătățirea circulației sangvine (ceea ce ajută la relaxarea musculaturii contractate și inflamate) și îmbunătățește de asemenea asimilarea celorlalte substanțe active.

 

ArtroHelp Calm precautii:

 Pentru persoane cu afecțiuni grave sau care au suferit intervenții chirurgicale recente, persoane cu alergie la oricare dintre ingrediente sau care suferă de ulcer gastric sau duodenal, precum și persoane aflate sub tratament cu antitrombotice se va cere sfatul medicului înainte de utilizarea acestui produs.

 

ArtroHelp Calm contraindicatii:

Nu se asociază cu alte medicamente orale, deoarece poate împiedica sau potența absorbția acestora.

Produsul este contraindicat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.


Condiții de păstrare: în flaconul original, bine închis, în loc uscat, ferit de lumină și căldură. A se consuma de preferință înainte de: vezi pe capac.
Termen de valabilitate: 24 de luni de la data fabricației (vezi lotul: ziua și luna), în condițiile de păstrare indicate mai sus.

Productător: Zenyth Pharmaceuticals SRL România, str. Petru Rareş nr 50A, loc. Bistriţa, comuna Alexandru cel Bun, jud. Neamţ, România.
Produs înregistrat și notificat la SNPMAPS, nr. 8365/ 2013.
Produs de înaltă calitate, fabricat în sistem integrat de management calitate – siguranță alimentară ISO9001:2008 (Certif. Nr 44 100 1077221), ISO22000:2005 (Certif. Nr 44 281 107221), certificat de organismul german TUV NORD.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha