Meniu
Cosul Tau

Blog Feed RSS

03 sept. Policol One – remediu natural pentru scăderea nivelului de colesterol
IulianaS 0 24
Colesterolul joacă un rol important în funcționarea optimă a organismului, însă în cantități nepotrivite, acesta poate avea efectul opus.În general, n..
24 aug. Remedii în lupta cu colesterolul
IulianaS 0 59
Colesterolul este o substanță care intră în compoziția chimică a membranelor ce înconjoară și protejează ficatul, măduva spinării, creierul și alte țe..
03 aug. Aloe Vera - Planta universală care nu trebuie să-ți lipsească din casă
IulianaS 0 75
Aloe Vera - “Elixirul tinereții”Cu origini necunoscute, planta Aloe Vera a fost răspândită în întreaga lume de către marinari și exploratori, care o u..
15 iul. Tot ce trebuie să știi despre Colagen - rolul lui în organism, beneficii și cum poți stimula producția lui
IulianaS 0 92
Colagenul este o substanță proteică esențială pentru organismul și sistemul nostru uman.  Împreună cu elastina, acesta asigură o funcționare optimă a ..
03 iun. Colagenul - ce este, la ce ajută și unde îl găsim?
IulianaS 0 199
Ce este colagenul?Colagenul este o proteină produsă în mod natural de organismul uman, care ajută la funcționarea normală a întregului corp. Concret, ..
04 mai Uleiul de cocos - beneficii, utilizări și mituri
IulianaS 0 147
Uleiul de cocos - beneficii, utilizări și mituriUleiul de cocos este un ulei vegetal, obținut prin diferite metode, foarte popular și utilizat în într..
12 apr. 5 Lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să scapi de “Astenia de primăvară”
IulianaS 0 261
5 Lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să scapi de “Astenia de primăvară”Oricât de puțin plăcut sună, echilibrul minții umane este în puternic..
26 feb. Vitamina D Lipozomală - Indispensabilă pentru organismul uman
Cristina 0 245
Care este rolul vitaminei D în corp?Știai că Vitamina D este atât de populară încât în ultimii 10 ani s-au înregistrat peste 30.000 de studii științif..
11 dec. Quercetina: suplimentul 100% natural care te ajută să-ți menții sănătatea
Cristina 0 625
Quercetina reprezintă un element esențial în familia flavonoidelor (acei compuși esențiali care dau culoare legumelor, fructelor și plantelor) și este..
17 nov. 3 produse care iti ofera doza zilnica de sanatate
Cristina 0 627
3 produse care iti ofera doza zilnica de sanatateCu totii ne dorim sa fim sanatosi si frumosi, bucurandu-ne in fiecare zi de placerile vietii. De cele..
31 aug. Detoxifierea de primavara
Dr. Mihaela Danescu 0 463
 Detoxifierea de primavarăSuntem în plina primăvară, vremea este schimbătoare si cu toţii aşteptăm cu nerăbdare ridicarea interdicţiilor de deplasare...
29 apr. Antiviralele, la mare căutare - pachet avantajos cu vitamina C, Biosept și Biomicin Forte, de la Enigma Plant
IulianaS 0 1120
Antiviralele, la mare căutare - pachet avantajos cu vitamina C,Biosept și Biomicin Forte, de la Enigma PlantAcum mai mult ca niciodată trăim teama de ..
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)