Meniu
Cosul Tau

Blog Feed RSS

03 iun. Colagenul - ce este, la ce ajută și unde îl găsim?
IulianaS 0 36
Ce este colagenul?Colagenul este o proteină produsă în mod natural de organismul uman, care ajută la funcționarea normală a întregului corp. Concret, ..
04 mai Uleiul de cocos - beneficii, utilizări și mituri
IulianaS 0 58
Uleiul de cocos - beneficii, utilizări și mituriUleiul de cocos este un ulei vegetal, obținut prin diferite metode, foarte popular și utilizat în într..
12 apr. 5 Lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să scapi de “Astenia de primăvară”
IulianaS 0 219
5 Lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să scapi de “Astenia de primăvară”Oricât de puțin plăcut sună, echilibrul minții umane este în puternic..
26 feb. Vitamina D Lipozomală - Indispensabilă pentru organismul uman
Cristina 0 200
Care este rolul vitaminei D în corp?Știai că Vitamina D este atât de populară încât în ultimii 10 ani s-au înregistrat peste 30.000 de studii științif..
11 dec. Quercetina: suplimentul 100% natural care te ajută să-ți menții sănătatea
Cristina 0 566
Quercetina reprezintă un element esențial în familia flavonoidelor (acei compuși esențiali care dau culoare legumelor, fructelor și plantelor) și este..
17 nov. 3 produse care iti ofera doza zilnica de sanatate
Cristina 0 543
3 produse care iti ofera doza zilnica de sanatateCu totii ne dorim sa fim sanatosi si frumosi, bucurandu-ne in fiecare zi de placerile vietii. De cele..
31 aug. Detoxifierea de primavara
Dr. Mihaela Danescu 0 442
 Detoxifierea de primavarăSuntem în plina primăvară, vremea este schimbătoare si cu toţii aşteptăm cu nerăbdare ridicarea interdicţiilor de deplasare...
29 apr. Antiviralele, la mare căutare - pachet avantajos cu vitamina C, Biosept și Biomicin Forte, de la Enigma Plant
IulianaS 0 970
Antiviralele, la mare căutare - pachet avantajos cu vitamina C,Biosept și Biomicin Forte, de la Enigma PlantAcum mai mult ca niciodată trăim teama de ..
19 feb. Racelile de sezon si rolul vitaminelor lipozomale C si D
IulianaS 0 463
Racelile de sezon si rolul vitaminelor lipozomale C si DDespre importanta vitaminei C si D cu totii am auzit. Cel putin cand vine vorba de vitamina C,..
05 feb. Tinctura Clarkia Lupta cu Helicobacter Pylori - Enigma Plant
IulianaS 0 289
Helicobacter Pylori si efectele tincturii Clarkia asupra organismuluiCei mai multi dobandesc infectia cu Helicobacter Pylori in perioada copilariei, t..
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)