Magazinul nostru din Iulius Mall Timisoara este deschis zilnic intre orele 10-22. Va asteptam in Stand PE9A vis-a-vis d Auchan.

Cafeaua verde - proprietăți, beneficii și recomandări Enigma Plant

Postat de: Cosmin 29.07.2019 0 Comentariu

 

Cafeaua verde - proprietăți, beneficii și recomandări Enigma Plant

 

Atunci când spunem cafea verde, ne referim la acel tip de cafea care nu se obține prin vreun fel de tratament termic.

 

Este în fapt vorba despre o cafea crudă, neprăjită, extractul de cafea verde fiind obținut din boabele de cafea prelucrate la rece, la temperaturi joase. În acest fel substanțele conținute nu se degradează, iar aroma cafelei este una mult mai intensă față de echivalentele clasice ale acesteia, cunoscute de marea majoritate.

Ceea ce trebuie știut despre cafeaua verde este că poate fi recomandată oricând pentru susținerea metabolismului, ajutând de asemenea și din numeroase alte puncte de vedere. Principalele substanțe conținute de cafeaua verde, fie că este vorba de cea sub formă lichidă - Cafea Verde Dren (Lichida), fie că vorbim despre produsul sub formă de capsule - Cafea Verde Capsule sunt extractul de cafea verde și acidul clorogenic.

 

Câteva informații despre acestea vă prezentăm în rândurile următoare.
 

Extractul de cafea verde este cunoscut pentru proprietățile antioxidante. Practic, agenții antioxidanți din cafeaua verde pun o barieră în calea distrugerii celulelor, contracarând efectele nocive ale acțiunii radicalilor liberi.

Același conținut bogat în antioxidanți are o acțiune benefică și asupra ficatului, favorizând detoxifierea acestuia. De asemenea, extractul de cafea verde este recunoscut drept un tonic excelent, având o acțiune de stimulare asupra activității cerebrale.

 

Printre alte proprietăți se mai numără:

  • Combaterea tahicardiilor;
  • Contribuție însemnată în ceea ce privește reglarea tensiunii arteriale;
  • Încetinește procesul de îmbătrânire al organismului prin acțiunea antioxidantă;
  • Efecte pozitive asupra tenului și a pielii în general;
  • Efecte antiseptice și antiinflamatoare - cafeaua verde este considerată un veritabil dezinfectant natural.

Acidul clorogenic, pe de altă parte, are o altfel de acțiune, desigur tot benefică. Practic, acest acid își aduce contribuția vizavi de accelerarea metabolismului și poate fi de un real ajutor în curele de slăbire.

Prin accelerarea metabolismului este favorizat și procesul de ardere a grăsimilor. În acest fel, absorbția carbohidraților în tubul digestiv este redusă, în același timp fiind redus și nivelul de zahăr din sânge.

Dintre proprietățile benefice ale acidului clorogenic mai pot fi enumerate:

  • Tonic cerebral
  • Previne formarea țesuturilor adipoase
  • Inhibă dezvoltarea celulitei
  • Diminuează senzația de foame, fiind de un real ajutor în curele de slăbire.

Produse disponibile

Venim în întâmpinarea celor interesați de cafea verde cu două sortimente menționate și anterior. Este vorba despre Cafea Verde Capsule și Cafea Verde Dren (Lichida). Indiferent de alegere, veți resimți beneficiile odată ce veți introduce în rutina zilnică și consumul de cafea verde.

Iată și câteva recomandări cu privire la consumul zilnic:


Cafea Verde Dren (Lichida) - se diluează 20 ml pe zi, în 500 ml de apă sau alte lichide; se consumă de preferat dimineața și se agită înainte de administrare. Odată deschis, flaconul trebuie ținut la frigider și consumat în termen de 30 de zile.
 

Cafea Verde Capsule - pentru acest sortiment recomandăm o doză de 1-3 capsule zilnic, de preferat cu 30 de minute înainte de mese. Se păstrează la temperaturi sub 25 grade Celsius, la loc uscat și răcoros.

Ca mențiune de final, aceste produse sunt suplimente alimentare și nu trebuie să înlocuiască o dietă diversificată, echilibrată și un stil de viață sănătos.

 

Lasa un comentariu