Magazinul nostru din Iulius Mall Timisoara este deschis zilnic intre orele 10-22. Va asteptam in Stand PE9A vis-a-vis de Auchan.

Sucul de aloe vera - proprietăți și beneficii

Postat de: Cosmin 27.02.2019 0 Comentariu

 

Sucul de aloe vera - proprietăți și beneficii

 

 

Un veritabil leac universal, care poate să ajute în probleme de sănătate din cele mai diverse, sucul de aloe vera este folosit din cele mai vechi timpuri. Proprietățile curative pe care le are si numeroasele beneficii pe care le aduce pentru sănătate i-a determinat pe egipteni să considere planta Aloe Vera drept o plantă a nemuririi.

Pentru ca oricine să se poată bucura de tot ceea ce are de oferit sucul de aloe vera, la Enigma Plant venim în întâmpinarea acestei nevoi cu sucul concentrat de aloe vera - Aloe Verum Classicum.

 

Ce deosebește acest suc de altele?

O astfel de întrebare este una firească, întrucât piața abundă în oferte inclusiv atunci când vine vorba de suc aloe vera. În rândurile următoare vă vom detalia câteva aspecte, pentru a demonstra faptul că acest veritabil elixir cu rol de supliment alimentar poate aduce reale beneficii celor care îl consumă.

 

 

Aloe Verum Classicum - despre origini și conținut

Plantele din care este obtinut acest produs sunt recoltate din culturi ecologice de aloe din Andaluzia. Acestea sunt apoi prelucrate la rece, în maximum 24 de ore de la recoltare. Pentru a obține sucul nu se trece prin vreun proces de pasteurizare și nu sunt adăugați îndulciori, arome sau coloranți.

Aloe Verum Classicum prezintă un control dublu al ingredientelor active, conținând un minimum de 10200 mg/l polizaharide totale, conform analizei efectuate la Universitatea Din Burgos.

De asemenea, sucul conține și un minimum de 250 mg/l aloveroză, după cum arată analiza efectuată de către serviciile Spectral (Germania).

 

suc aloe vera concentrat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aloe Verum Classicum - beneficii

  • Stimulează curățirea intestinului și poate fi foarte eficient în tratamentul problemelor intestinale diverse, prin proprietățile sale antiinflamatorii. În egală măsură, sucul stimulează dezvoltarea bacteriilor benefice în intestine, ceea ce reușește să țină la distanță numeroase afecțiuni intestinale.
  • Ajută la reglarea metabolismului și aduce o contribuție însemnată în curele de detoxifiere. Consumat regulat, sucul de aloe favorizează eliminarea toxinelor din organism.
  • Stimul pentru imunitate. Sucul de aloe vera poate aduce un ajutor considerabil sistemului imunitar, întărindu-l. Cu un sistem imunitar puternic, organismul va fi mult mai rezistent la acțiunea diverșilor factori chimici și fizici cu care se confruntă zilnic.
  • Îmbunătățeste tonusul și are efect revigorant. Sucul de aloe vera poate fi un adjuvant în procesul de regenerare celulară, având în acelasi timp un efect tonic și oferind consumatorilor un plus de vitalitate.
  • Crește rezistența la alergii, contribuind în acest sens prin reducerea sensibilității țesuturilor la acțiunea diverșilor factori alergenici.
  • Efect anti-îmbătrânireConsumul de suc de aloe vera poate avea efecte benefice asupra pielii, oferindu-i un plus de elasticitate și strălucire. Efectul anti-îmbătrânire se obține astfel prin creșterea elasticității fibrelor de colagen.
  • Conținut bogat în vitamine și oligoelemente. Calciu, fier, magneziu, mangan, crom, cupru, zinc sunt doar câteva dintre mineralele conținute, alături de care stau și vitamina B12, acidul folic, dar și vitaminele, A, B, C și E.

 

 

Aloe verum classicum - recomandări de consum

Trebuie menționat de la bun început faptul că acest produs este un supliment alimentar, dar nu poate înlocui o dietă diversificată, echilibrată și un mod de viață sănătos.

Pentru un maximum de beneficii, Aloe Verum Classicum este recomandat să se consume regulat, zilnic.

O doză de 50 ml este suficientă și poate fi consumat dimineața, înainte de micul dejun.

 

O altă variantă este administrarea a două doze de 25 de ml înainte de mesele principale, pentru a spori efectul digestiv.

Pentru această doză zilnică de 50 ml, conținutul de aloveroză aferent este de 12,5 mg.

Având în vedere toate aceste beneficii pe care le poate aduce organismului, devine evident de ce sucul de aloe vera ar trebui introdus de fiecare în dietă.

 

Cei interesați pot comanda direct suc concentrat Aole Verum Classicum din cadrul site-ului nostru, dar și numeroase alte produse naturale cu efecte vizibile și benefice asupra corpului.

Lasa un comentariu