Magazinul nostru din Iulius Mall Timisoara este deschis zilnic intre orele 10-22. Va asteptam in Stand PE9A vis-a-vis d Auchan.

Tinctura Clarkia Lupta cu Helicobacter Pylori - Enigma Plant

Postat de: Cosmin 05.02.2020 0 Comentariu

Helicobacter Pylori si efectele tincturii Clarkia asupra organismului

 

 

 

Cei mai multi dobandesc infectia cu Helicobacter Pylori in perioada copilariei, transmitandu-se usor pe cale orala. Unii iau bacteria din apa netratata si in principiu este corelata cu statusul socio-economic.

Desi in general este o infectie asimptomatica, sunt cazuri in care cei ce o au experimenteaza durere in partea superioara a abdomenului, greata, senzatie de balonare, de plentitudine dupa masa, dar si varsaturi. Unii au un apetit alimentar foarte scazut. Deja sunt considerate complicatii manifestarile de genul sangerarilor gastrointestinale.

 

Cauze si diagnostic

O astfel de infectie poate fi cauza unor manifestari extragastrice diverse ca deficienta de vitamina B12, anemia feripriva sau purura idiopatica trombocitopenica. Pentru a determina prezenta infectiei cu Helicobacter Pylori, e necesara stabilirea unui diagnostic pe baza unor teste noninvazive sau invazive (biopsii).

Situatii in care testarea infectiei cu aceasta bacterie poate fi recomandata sunt diverse: in caz de ulcer duodenal sau gastric, cand exista manifestari dispeptice, in cazul celor care au avut rude de gradul 1 cu istoric de cancer gastric, acolo unde aspirina/ antiinflamatorii care nu sunt pe baza de steroizi au fost baza unui tratament de durata.

 

 

Terapie si tratament

Tratamentele pentru infectia cu Helicobacter Pylori au rolul de a scadea nivelul secretiei gastrice acide, respectiv de a elimina infectia sau alte afectiuni generate de prezenta bacteriei. Scopul unui tratament este si de a reduce riscul de a dezvolta cancer gastric.

Cand vine vorba despre tratarea acestei infectii, e obligatorie respectarea intocmai a instructiunilor oferite de medicul curant - in acest mod exista sanse mari de vindecare.

Un rol important in mentinerea sanatatii sistemuluiui digestiv il joaca Clarkia, o tinctura realizata din trei plante, cu numeroase beneficii pentru sanatate. Despre tincturi in general se stie ca sunt suplimente alimentare in cele mai puternice forme, extracte lichide care provin din plante.

 

Clarkia - tinctura din trei plante - reprezinta un amestec de pulberi de plante cu proprietati deosebite. Coaja de nuc negru american, alaturi de mugurii de cuisoare si partile aeriene de pelin sunt o combinatie inedita, un boost pentru organism. Efectele sale se resimt mai ales in cazul organismului colonizat de tot felul de paraziti, dintre care si bacteria Helicobacter Pylori. Sunt cei care consuma din nutrientii ingerati din hrana si totodata ne expun corpul la riscul de a dezvolta boli diverse.

 

Tinctura Clarkia este un program natural de eliminare a acestora, regasit insa mai greu in farmaciile fizice. Este disponibil insa online, pe Enigma-plant.ro si este recomandat pentru a actiona eficient impotriva unor astfel de probleme de sanatate.

Recomandam administrarea acestui produs natural intocmai cu instructiunile oferite de producator, pentru a avea efectul dorit si totodata pentru a evita orice reactie nedorita. In functie de gravitatea cazurilor, medicul curand va poate ajuta cu recomandarile necesare pentru a beneficia de eficienta dorita.

Lasa un comentariu