Ce este Vidatox Plus și de unde îl achiziționez?

Postat de: Cosmin 18.05.2015 0 Comentariu

Vidatox Plus este un produs natural lansat în anul 2011 în Cuba. Vidatox Plus a îmbunătăţit viaţa a peste 65.000 de mii de pacienţi cu afecţiuni oncologice.
Produsul natural cubanez Vidatox Plus, se diferenţiază de alte produse similare, fabricate în alte ţări, prin faptul că este capabil să treacă “bariera de sânge” din creier şi ajunge la nucleul celulelor maligne.

 

Recentele publicaţii ştiinţifice recunosc potenţialul veninului de scorpion în tratamentul cancerului observându-se în timpul experimentelor în vitro inhibarea dezvoltării celulelor.

 

În Cuba, veninul de scorpion Rhopalurus Junceus a fost folosit în scopuri terapeutice înca din sec XIX.

 

 

Compania farmaceutică cubaneză LABIOFAM recomandă Vidatox Plus ca o terapie alternativă în tratarea simptomelor provocate de cancer şi atenuarea durerilor cu o eficienţă capabilă de a îmbunătăţi calitatea vieţii persoanelor cu cancer cu până la 85%, în special în tipurile de cancer de sân, ficat, creier, de prostată şi cancerul pulmonar, fără a provoca reacţiile secundare cauzate de chimioterapie şi radioterapie.

 

Vidatox Plus este un produs de origine naturală cu efect antitumoral, analgezic şi anti-inflamator, obţinut din una dintre cele 42 de specii endemice de scorpion ce cresc în Cuba, respectiv Rhopalurus Junceus cunoscut sub numele de Scorpionul Albastru.

 

Veninul de scorpion a fost folosit în medicina tradiţională din cele mai vechi timpuri in ţări precum China şi India, cea mai largă utilizare îregistrându-se în tratarea convulsiilor, durerilor şi a cancerului.

 

Puteti comanda Vidatox Plus, produsul natural impotriva cancerului, aici.

 

Pentru mai multe informatii legate de Vidatox Plus, de modalitatile de administrare sau despre cum actioneaza acesta puteti vizita site-ul: www.vidatox-europe.com

Lasa un comentariu