Magazinul nostru din Iulius Mall Timisoara este deschis zilnic intre orele 10-22. Va asteptam in Stand PE9A vis-a-vis d Auchan.

Vitamina B17, in Lupta Contra Cancerului - Enigma Plant

Postat de: Cosmin 30.01.2020 0 Comentariu

 

Vitamina B17 - aliatul de temut in lupta impotriva cancerului!

 

 

 

Cunoscut si sub denumirea de tumoare maligna sau neoplasm malign, cancerul este de fapt un grup de boli ce starnesc dezvoltarea anormala a celulelor. In faza urmatoare, acestora le creste potentialul de a se raspandi si in alte zone ale corpului. In momentul de fata, se cunosc peste 100 de tipuri diferite de cancer ce pot afecta corpul uman.

 

Printre cele mai comune simptome ale aparitiei cancerului se numara pierderea in greutate fara explicatie, modificari ale scaunelor, tuse prelungita, sangerari anormale si din senin, dar si un nodul nou aparut. Pana acum cativa ani in urma, se spunea ca aceste boli nu puteau fi tinute la distanta sau cel putin tinute sub control. Insa, in momentul de fata vorbim despre o altfel de abordare a acestui subiect.

 

 

Vitamina minune ce poate tine cancerul la distanta!

Cifrele arata ca, la nivel mondial, milioane de oameni se confrunta cu aceasta boala nemiloasa. Din diverse motive, nu toti au aflat la timp de vitamina minune ce poate tine cancerul la distanta. Este vorba despre vitamina B17 – medicament revolutionar ce promite si demonstreaza prin actiunile sale diverse cate beneficii poate oferi corpului uman.

 

De unde provine vitamina B17?

Totul a inceput in anul 1950, cand Doctorul Ernest Krebs a studiat mai atent legatura dintre celulele canceroase si samburii de caise. Astfel, in interiorul acestor samburi, el a descoperit o glicozida cianogenica naturala, numita ulterior amigdalina, si a observat ca aceasta poate lupta puternic impotriva tumorilor.

Structura amigdalinei este asemanatoare cu a vitaminelor din complexul B, astfel ca a primit denumirea de vitamina B17.

 

Ce face vitamina B17?

Diverse studii, realizate de-a lungul timpului, au demonstrat ca vitamina B17 poate ameliora simptomele cancerului. Totodata, ea are si efecte anticancerigene diverse, fiind un tonifiant divin pentru organele interne, in special pentru ficat si inima. Atentie insa! Aceasta vitamina nu poate reface tesuturile bolnave sau trata anumite infectii si bacterioze.

Ce poate face vitamina B17 este sa tina cancerul la distanta. Odata ajunsa in corp, va elibera cianamida – citotoxina puternica, ce lupta cu celulele canceroase – si benzaldehida – cea care ajuta la eliminarea celulelor canceroase in timp.

 

Alte efecte miraculoase ale vitaminei B17:

poate tine sub control tensiunea arteriala, poate stimula imunitatea si mentinerea acesteia la un nivel inalt. Dupa cum s-a mai spus, poate distruge celulele cancerigene si in acelasi timp poate preveni si aparitia acestora.

Tusea cronica, bronsita, astmul, afectiunile diverse ale stomacului, dar si durerile severe provocate de artrita sunt o alta serie de afectiuni pe care vitamina B17 le combate cu usurinta.

 

Corpul asimileaza vitamina B17 cel mai usor din samburii de caisa. Astfel, pe piata din Romania si nu numai se regasesc o multime de medicamente, dar si suplimente alimentare pe baza de samburi de caise, ce pot lupta fara frica cu celulele cancerigene din corp.

In aceasta lupta, impotriva cancerului, si vitamina C lipozomola poate fi un alt aliat de temut. Ea creste absorbtia fierului in oase si contribuie totodata la formarea normala a colagenului la nivelul vaselor de sange. Mai pe scurt, contribuie direct la sustinerea sistemului imunitar la un nivel optim – lucru necesar in lupta impotriva cancerului. Mai multe detalii despre aceasta regasiti aici.

Astfel, aceste doua vitamine sunt esentiale pentru prevenirea diverselor forme de cancer, dar si in lupta directa cu acesta.

 

Lasa un comentariu