INGREDIENTE
Grâu dur Bulgur * 100% (* ingredient organic certificat)
DESCRIERE
Bulgur este un tip de crupe obținut din boabe dur de grâu dur, fiert, uscat și zdrobit. Recomandat ca o completare la , salate, umpluturi.
CUM SĂ PREGĂTIȚI
Peste bulgur se toarnă apă fierbinte ușor sărată într-un raport de 1: 2,5 (o porție de bulgur pentru 2,5 porții de apă), se fierb neacoperite timp de aproximativ 7 minute. Apoi scoateți din foc, acoperiți și lăsați să se umfle.
VALOAREA NUTRITIVA 100 g
Valoarea energetică - 1644 kJ / 388 kcal
Grăsime - 1,0 g,
din care acizi grași saturați - 0,2 g
Carbohidrați - 78 g
inclusiv zaharuri - 0,4 g
Proteină - 13 g
Sare - 0 g
INFORMAȚII ALERGEN
Produsul poate conține alergeni: arahide, nuci, susan, soia.
RECOMANDATE CONDIȚII DE DEPOZITARE
A se păstra într-un loc uscat și răcoros.