Meniu
Cosul Tau

Coada Șoricelului tinctură 50ml

Coada Șoricelului tinctură 50ml
15,70Lei
Fără TVA: 13,19Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

 

Coada Șoricelului tinctură


50 ml

Produsul are efect digestiv, tonic hepatic, astringent, menține flora bacteriană normală în întregul organism și menține procesul de coagulare a sângelui în limite normale.

Contribuie la:
Intern: reducerea riscului de contaminare bacteriană a tractului intestinal şi a căilor biliare, îmbunătăţirea digestiei, creşterea poftei de mâncare, susţinerea funcţiilor hepatice şi digestive, menținerea procesului de coagulare a sângelui în limite normale.
Extern: menţinerea sănătății pielii, menținerea procesului de coagulare a sângelui în limite normale, eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale.
 

 

Ingrediente
Extract 1:3,75 în soluţie hidroalcoolică (alcool etilic/apă – 35/65 în raport de masă) din părţi aeriene de coadaşoricelului (Achillea millefolium).

Mod de administrare
Uz intern:
Copii între 7 şi 14 ani: câte 10-30 picături de tinctură diluată în 100 ml de apă sau ceai (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1-2 linguriţe de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Uz extern:

  • pentru menţinerea sănătăţii pielii şi menținerea procesului de coagulare a sângelui în limite normale se fac badijonări locale cu tinctură sau cu soluţia diluată (obţinută prin adăugarea a 1-2 linguriţe de tinctură în 100 ml de apă), în funcţie de sensibilitatea pielii;
  • pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale se fac spălături locale cu soluţia diluată, obţinută prin adăugarea a 1-2 linguri de tinctură în 500 ml de apă.
     

Contraindicații
Sarcină, alăptare, intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.
 

Precauții
La persoanele cu sensibilitate gastrică se recomandă administrarea produsului după masă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha