Meniu
Cosul Tau

Coada Șoricelului tinctură 50ml

Coada Șoricelului tinctură 50ml
12,30Lei
Fără TVA: 10,34Lei
Transport Gratuit
Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
5% reducere
Ai 5% reducere pentru orice plata cu cardul
0769 068 326
Comanda telefonic intre orele: 09-18

 

Coada Șoricelului tinctură


50 ml

Produsul are efect digestiv, tonic hepatic, astringent, menține flora bacteriană normală în întregul organism și menține procesul de coagulare a sângelui în limite normale.

Contribuie la:
Intern: reducerea riscului de contaminare bacteriană a tractului intestinal şi a căilor biliare, îmbunătăţirea digestiei, creşterea poftei de mâncare, susţinerea funcţiilor hepatice şi digestive, menținerea procesului de coagulare a sângelui în limite normale.
Extern: menţinerea sănătății pielii, menținerea procesului de coagulare a sângelui în limite normale, eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale.
 

 

Ingrediente
Extract 1:3,75 în soluţie hidroalcoolică (alcool etilic/apă – 35/65 în raport de masă) din părţi aeriene de coadaşoricelului (Achillea millefolium).

Mod de administrare
Uz intern:
Copii între 7 şi 14 ani: câte 10-30 picături de tinctură diluată în 100 ml de apă sau ceai (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Adulţi şi tineri peste 15 ani: câte 1-2 linguriţe de tinctură diluată în 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol, cu 30 de minute înaintea mesei.
Uz extern:

  • pentru menţinerea sănătăţii pielii şi menținerea procesului de coagulare a sângelui în limite normale se fac badijonări locale cu tinctură sau cu soluţia diluată (obţinută prin adăugarea a 1-2 linguriţe de tinctură în 100 ml de apă), în funcţie de sensibilitatea pielii;
  • pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale se fac spălături locale cu soluţia diluată, obţinută prin adăugarea a 1-2 linguri de tinctură în 500 ml de apă.
     

Contraindicații
Sarcină, alăptare, intoleranţă la oricare dintre componentele produsului.
 

Precauții
La persoanele cu sensibilitate gastrică se recomandă administrarea produsului după masă.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha