Comanda acum
Pagina Facebook

Ulei de Argan + Ulei de Migdale

Puteti comanda si telefonic zilnic intre orele 09.00 - 18.00 la tel: 0769 068 326, 0784 220 855
Livrarea comenzilor in afara Timisoarei care depasesc 400 RON (inclusiv TVA) se face GRATUIT.
Nu este în stoc Ulei de Argan + Ulei de Migdale

Pentru comenzi totale in valoare de cel putin 400 de RON, transportul este gratuit

0769 068 326

Comanda telefonic intre orele: 09-18

0784 220 855

Comanda telefonic intre orele: 09-18

0768 587 847

Comanda telefonic de Luni-Sambata orele 10-21

Cod produs: UUTT
Disponibilitate: Nu este în stoc
62,00 Lei
Cant: Adaugă în Coş

Ulei de Argan + Ulei de Migdale 

Ulei de argan 100 ml + Ulei migdale 100 ml cadou de la TransVital

 

Ulei de argan

Ulei de argan beneficii:

Uleiul de argan,obtinut prin presarea la rece a semintelor contine substante deosebit de valoroase pentru organismul uman.

Pretul acestui ulei este cotat la fel ca si aurul pe piata Marocana.

Se foloseste in stare pura sau in tratamente cosmetice, in compozitia unor creme, in tratarea unghiilor exfoliate cat si in tratamentul parului degradat sau vopsit.

Ulei de argan actiuni:

  • puternic efect antirid;
  • previne imbatranirea pielii si regenereaza tenul;
  • revitalizeaza tenul obosit;
  • hraneste pielea uscata ;
  • bun remediu pentru un par degradat si uscat;
  • intareste unghiile casante;
  • recomandat femeilor insarcinate in prevenirea vergeturilor si elasticizarea pielii;

 

Ulei de argan mod de utilizare:

Pentru ten:

se maseaza bine pe ten, in zonele unde se formeaza riduri, pana la absorbtie; se pot turna cateva picaturi si in crema de noapte;

Pentru par:

se aplica o cantitate mica pe toata lungimea parului, cu 20 de minute inainte de spalare;

Pentru unghii:

se maseaza unghiile pentru hranirea si intarirea acestora;

Cantitate: 100 ml cu pulverizator

 

Ulei migdale dulci

 

Ulei migdale dulci beneficii:

Utilizat inca din antichitate de catre egiptenii din inalta societate, fiind onsiderat unul din ingredientele frumusetii Cleopatrei, pentru prepararea unui unguent de masaj in combinatie cu vin, scortisoara si miere, uleiul de migdale este utilizat in prezent la scara larga in industria cosmetica, datorita proprietatilor sale emoliente si curative.

Datorita continutului ridicat de acizi linoleici si acizi grasi, il fac deosebit de valoros in ingrijirea pielii. In tratamentele de infrumusetare, migdalele sunt considerate ingrediente principale, deoarece curata, exfoliaza, hidrateaza si hranesc orice tip de piele.

Uleiul de migdale este purtator de principii active datorita uleiurilor esentiale si reprezinta o buna baza de masaj si in diverse produse cosmetice.

 

Ulei migdale dulci proprietati:

  • emolient, excelent pentru pielea crapata si uscata; hraneste si catifeleaza pielea;
  • repara dermatite, eczeme si arsuri superficiale;
  • previne vergeturile ( recomandat in timpul sarcinii ), imbatranirea pielii si netezeste ridurile;
  • calmeaza iritatiile;
  • bun fortifiant pentru par degradat si uscat;
  • ajuta la eliminarea matretii;
  • bun pentru cuticule si unghii casante.

Produs obtinut prin presare la rece din migdale dulci.

Cantitate: 100 ml cu pulverizator

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău           Bun

Introduceţi codul din imagine: