Meniu
Cosul Tau

Nikvorm sirop (60 ml), Bio Vitality

Hot
Nikvorm sirop (60 ml), Bio Vitality
 • Cod Produs:: 6426390923073
47,20Lei
Fără TVA: 39,66Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

Nikvorm sirop (60 ml), Bio Vitality


Nikvorm este un remediu natural obținut din plante, selecționate pe baza experienței de secole a specialiștilor din India (medicina tradiționala Ayurvedica). Nikvorm este foarte apreciat de copii datorită gustului său agreabil.

NIKVORM SIROP beneficii

Nikvorm este conceput pentru eliminarea paraziților intestinali și mentinerea sănătății sistemului digestiv:

 • Giardia lamblia;
 • Ascaris lumbricoides (limbrici)
 • Enterobius vermicularis (oxiuri, tenie)
 • Escherichia Coli
 • Helicobacter pylori
 • Candida albicans

NIKVORM SIROP compoziție

Extracte vegetale selecționate din:

 • Embelia Robusta,
 • Butea Monosperma,
 • Terminalia Chebula,
 • Mallotus Philippinensis,
 • Sousserea Lappa.

TERMINALIA CHEBULA (HARITAKI)

Conținutul bogat al Nikvorm în Terminalia Chebula (Haritaki) ajută digestia prin creșterea secreției enzimelor digestive, reface consistența normală a scaunului atât în caz de diaree/ dizenterie cronică (prin conținutul ridicat de gallotaninuri, 30-45%), cât și în constipație (prin unele principii active cu efect laxativ - antrachinonice și senozidice), micșorează riscul apariției și atenuează formele de manifestare ale ulcerului duodenal (prin reducerea agresivității factorilor de stres, stimularea activității secretorii a glandei Brunner, eliminarea agentului patogen- Helicobacter pylori - reducerea inflamațiilor și cicatrizarea mucoaselor afectate), curăță sângele și intestinele de reziduurile metabolice, reduce flatulența, stimulează peristaltismul și deasemenea Nikvorm ajută la eliminarea completă a bolului fecal, neutralizează paraziții intestinali (inclusiv ameobe), combate Candida albicans și reduce scurgerile vaginale purulente.

INULINA

Prezența inulinei din Saussurea lappa la Nikvorm, în proporție deloc neglijabilă de 18%, oferă plantei efecte probiotice redutabile și o eficiență sporită în domeniul terapiei sistemului digestiv (stimulează digestia și pofta de mâncare, determină creșterea populației și functionalității bacteriilor intestinale utile și elimină populațiile bacteriene patogene și indezirabile, inhibă procesele fermentative din intestin și determină resorbția gazelor formate, alinând durerile și eliminând flatulența și colicile gastro-intestinale).

EMBELIA ROBUSTA

Nikvorm conține Embelia robusta. Această plantă conține embelin și săruri ale acestuia, a căror acțiune tenicidă, ascaricidă și anti-giardia este confirmată științific și constatată ușor prin eliminarea paraziților în primele 6-24 ore de la administrarea în doză unică. Efectul Nikvorm este blând, asociat cu inhibarea proceselor fermentative, resorbția gazelor, reducerea crampelor abdominale și a frecvenței scaunelor moi sau, din contră, a ușurării eliminarii bolului fecal în cazul constipației - simptome comune prezenței endoparaziților.

BUTEA MONOSPERMA

Butea monosperma Taubert din Nikvorm normalizează digestia, stimulează activitatea ficatului și-l protejează de agresiunile toxice, de natură virală și de procesele carcinogenetice, reduce dilatațiile varicoase ale venelor ano-rectale. Sub acțiunea palasoninului din semințe, a flavonoidelor din flori și a leucocinidinei din scoarța tulpinii, viermii intestinali precum Giardia, Filaria, Oxiuri) sunt distruși și eliminați, în timp ce pentru Ascarizi (limbrici) mecanismul de acțiune este indirect, prin schimbarea chimismului mediului în care se dezvoltă.

MALLOTUS PHILIPPINENSIS 

Mallotus philippinensis se regăsește în Nikvorm și conține cca 80% rezine, ulei gras cu 60% acid kamlolenic, taninuri, acizi citric și oxalic, malotoxin precum și 10-20% derivați ai fluoroglucinolului, compuși bioactivi specifici, pe seama cărora sunt puse o serie de acțiuni vizând eliminarea toxinelor din organism, distrugerea unor virusuri (herpetic), spirochete (sifilis), bacterii și fungii (Bacillus subtilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhi, Klebsiella pneumoniae, Escheria Coli), distrugerea paraziților externi (scabie) și interni (tenie, ascarizi, botriocefali, cestode, viermi).

NIKVORM SIROP mod de administrare

Copii între 1-5 ani: câte 10 ml dimineața și seara, în cursul aceleiași zile, după masă;

Copii între 5-10 ani: câte 15 ml dimineața și seara.

Adulți: câte 30 ml dimineața și seara.

Pentru erupții cutanate, infecții cu E-Coli și H. Pylori: câte 20 ml zilnic timp de 21 de zile.

Medicamentul Nikvorm se repetă după 7 zile sau la recomandarea medicului.
Administrarea de Nikvorm pe o durată lungă este sigură și fără efecte secundare.

NIKVORM SIROP precauții 

Siropul Nikvorm NU este recomandat pe perioada sarcinii sau a alăptării. Poate fi însă administrat fără riscuri ÎNAINTE de a ramane însărcinată.

NIKVORM SIROP prezentare

Cantitate netă: 60 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha