Meniu
Cosul Tau

Enlarge (30 capsule), Sun Wave Pharma

Enlarge (30 capsule), Sun Wave Pharma
Hot
Enlarge (30 capsule), Sun Wave Pharma
75,00Lei
Fără TVA: 68,81Lei
Transport Gratuit
Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
5% reducere
Ai 5% reducere pentru orice plata cu cardul
0769 068 326
Comanda telefonic intre orele: 09-18

Enlarge (30 capsule), Sun Wave Pharma

 

Enlarge este o combinatie unică de L-Arginina (200 mg) și Ginseng Rosu Coreean (50 mg). Este un preparat natural destinat disfuncțiilor sexuale masculine, eficient și lipsit de reacții adverse.

Enlarge acționează rapid asupra funcției sexuale masculine cu efect demonstrat de îmbunătățire a potenței, creșterea libidoului și sporirea satisfacției sexuale.

 

Mod de acțiune


L-Arginina - un amino acid esențial - acționează într-un mod similar cu Viagra, dar fără reacțiile adverse ale acesteia (nefiind o moleculă sintetica, ci una naturală). Din L-Arginina se produce Oxidul Nitric, substanța cea mai importantă pentru obținerea erecției. De ce este Oxidul Nitric așa de important ? Pentru că Oxidul Nitric relaxează vasele de sânge din zona organelor genitale masculine, permițând astfel ca acestea să fie umplute rapid și complet cu sânge. Astfel se obține întărirea și creșterea în dimensiuni a penisului, din starea flască acesta intrând în stare de erecție. Atunci când Oxidul Nitric este în cantitate suficientă, se obțin erecții de calitate și care durează mai mult timp.

Enlarge furnizează cantitatea optimă de L-Arginina din care rezultă Oxidul Nitric necesar unei funcționări normale a penisului.

Vasele de sânge care aduc sângele către penis pot fi îngustate din diverse cauze: stres, fumat, ateroscleroză, consum de alcool în exces, diverse boli sau medicamente. Astfel pot apărea dificultăți în obținerea unei erecții de bună calitate. Stresul este unul din cei mai nocivi factori care poate pe de o parte, reduce dorința sexuală dar, pe de altă parte, și capacitatea fiziologică a bărbatului de a avea erecție puternică atunci când își dorește. Astfel fenomenele de potență diminuată și lipsa de apetit sexual, pot fi prezente chiar și la vârste tinere (30-40 ani).

Ginsengul Rosu Coreean este considerat cea mai eficientă formă de Ginseng. Reduce stresul cotidian și modul în care organismul percepe factorii stresanți din mediu, ajutând organismul să se adapteze mai ușor. Stresul și frica de eșec sunt factorii inhibitori cei mai importanți ai dorinței sexuale și a potenței. Ginsengul Rosu Coreean produce două efecte extraordinare: relaxare mentală și îndepărtarea stresului, însoțite de vitalitate și tonus fizic crescut al întregului organism.

Bărbații care au utilizat Ginseng Rosu Coreean au observat rapid îmbunătățirea activității sexuale, a calității erecțiilor, a timpului de desfășurare a contactului sexual, a cantității de sperma ejaculate și a satisfacției sexuale. Enlarge conține Ginseng Rosu Coreean de cea mai bună calitate, ce garantează obținerea efectelor dorite.

 

Mod de administrare


Se administrează 3 capsule de Enlarge pe zi (1 dimineața - 1 la prânz - 1 seara), după masă. Dacă disfuncția este mai veche, se poate crește doza la 6 capsule pe zi ( 2 dimineața - 2 la prânz - 2 seara). Doza maximă recomandată este de 9 capsule pe zi.

 

Timp de administrare

Enlarge trebuie luat zilnic cel putin 4 săptămâni. Unii bărbați obțin rezultate impresionante după doar câteva zile, la alții durează ceva mai mult (7-10 zile). Timpul în care se obțin rezultatele depinde de tipul individual, obiceiurile alimentare, starea generală de sănătate, regim de viață, alte afecțiuni asociate, etc.

Pentru a obține eficiență maximă, se recomandă administrarea Enlarge timp de 3 luni. După 3 luni se poate întrerupe tratamentul, iar efectele se mentin și în continuare. Tratamentul poate fi reluat apoi, la nevoie, mai ales dacă factorii declașantori ai disfuncției erectile (stres, fumat) n-au putut fi îndepărtați și persistă.


Prezentare

Forma de ambalare: cutie cu 30 capsule

PRODUCĂTOR: Sun Wave Pharma

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha