Meniu
Cosul Tau

Afectiuni Oculare

Beta Caroten 25.000UI Kal, 50 capsule, Secom Vitamina A cu rol în menținerea sănătății ochilor, pielii și a mucoaselor.Proprietăți:- conține 15mg beta-caroten, sursa de vitamina A- sub formă de capsule moi pentru administrare ușoarăEfecte și beneficii:- menținerea sănătății pielii și a mucoasel..
44,20Lei Fără TVA:40,55Lei
Doppelherz Aktiv A-Z Depot cu luteina 60 comprimateIndicatii:Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresati la serviciu si in viata cotidiana au un necesar crescut de substante nutritive. Substantele nutritive alese in mod special, asa cum sunt  Vitaminele C, E, precum si Vitaminele di..
53,90Lei Fără TVA:49,45Lei
Eye Blend Solaray, 100 capsule, Secom Formula complexă, fito-homeopată, cu rol în reducerea apariției tulburărilor aparatului vizual.Proprietăți:- asociere inovatoare de 6 extracte din plante medicinale și 5 componente homeopate- sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în diete..
65,00Lei Fără TVA:59,63Lei
Mirtillo Plus indicatii:  Miopie forte, vedere nocturna deficitara; afectiuni ale retinei, inclusiv retinopatie diabetica si degenerativa; prevenirea cataractei si glaucomului. Mirtillo Plus compozitie:  Afine fitocomplex total din fructe, Flavonoide,acizi organici, vitamina C, tanini, pectine.  ..
72,70Lei Fără TVA:66,70Lei
OptifortÎmbunătăţeşte vederea şi măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte. Protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor.  Reduce stresul oxidativ de la nivel ocular.  Toate substanţele active provin din surse naturale. Administrare: 1/ zi. 12 mg luteină şi 450 mcg ze..
32,10Lei Fără TVA:29,45Lei
​​ Tinctura de afin     Tinctura de afin este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Vaccinium myrtillus, aceasta fiind utilizata in medicina traditionala in afectiuni oculare si diabet zaharat.Ingrediente:apa purificata, alcool etilic ..
11,70Lei Fără TVA:9,83Lei
Vitamina A naturala F161Complex de carotenoide vegetale.Menţine sănătatea ochilor.Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar.Ingrediente/capsulă:extract de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. 0,21% vitamina A; extract de fructe de Goji (Lycium barbarum)..
23,60Lei Fără TVA:21,65Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)