Meniu
Cosul Tau

Suplimente Lipozomale Feed RSS

19 iun. Vitamina C Lipozomală
IulianaS 0 116
Vitamina C  este un nutrient esențial pentru sănătatea generală și funcționarea optimă a organismului nostru. Este cunoscută pentru proprietățile sale..
10 apr. Când se recomandă administrarea de fier?
0 92
Fierul este un element esențial pentru sănătatea noastră, deoarece are un rol principal în răspunsul imun, funcția cardiovasculară și dezvoltarea cogn..
27 mar. Când se recomandă complex de vitamina B?
0 194
 Complexul de vitamine B joacă un rol cheie în menținerea funcțiilor creierului și ale sistemului nervos!Vitaminele din grupul B cuprind un număr de 8..
17 feb. Apă de mare Quinton
0 114
     Analogia între plasma sanguină umană și apa de mare (mediul unde a apărut viața pe Pământ), a fost facută de Rene Quinton, un biolog francez născ..
08 feb. Ce sunt vitaminele lipozomale?
0 97
 Tehnologia lipozomală de încapsulare constă din particule microscopice de grăsime sănătoasă, care sunt formate din fosfolipide, împreună cu vitamine ..
16 ian. 9 beneficii ale Coenzimei Q10
0 99
  Coenzima Q10  facilitează producția de energie și este responsabilă pentru funcțiile de bază ale pielii, având un rol activ în procesele de regenera..
09 ian. 10 beneficii impresionante ale glutationului
0 71
Glutationul are o mulțime de beneficii pentru sănătate, acesta fiind o tripeptida și anume un antioxidant important care se găsește atât în corpul ani..
17 nov. Suplimentele lipozomale
AlexB 0 231
Suplimentele lipozomale, create prin tehmologia inovatoare LIPOSHELL lipozomală, sunt suplimente care oferă o absorbție mai rapidă și mai eficientă în..
26 mai Curcumin Lipozomal, suplimentul care sustine sănătatea oaselor, a mușchilor, dar și articulațiilor
IulianaS 0 529
Suplimentele lipozomale de la Enigma Plant îți asigură doza de vitamine de care ai nevoie De ce ai nevoie de suplimente alimentare?Stresul și oboseala..
14 apr. Iată ce trebuie să știi despre glutation lipozomal și care sunt avantajele lui
IulianaS 0 561
Tehnologia lipozomială reprezintă una dintre cele mai noi, inovatoare și eficiente metode de livrare a substanțelor nutritive în organism. Asta înseam..
31 mar. Magneziul lipozomal are efecte mai rapide față de cel clasic
IulianaS 0 306
Obișnuiți să consumați suplimente alimentare pe bază de magneziu? Cu siguranță ați auzit de efectele benefice ale acestuia. Ce nu știți este însă că s..
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)