Tehnologia lipozomială reprezintă una dintre cele mai noi, inovatoare și eficiente metode de livrare a substanțelor nutritive în organism. Asta înseamnă o capacitate de absorbție mult mai mare a acestora la nivel celular. 

Această tehnologie a apărut după ce s-a descoperit faptul că tot mai multe substanțe active nu sunt absorbite la o capacitate suficientă în organism. Tocmai de aceea, persoanelor cărora li s-au recomandat anumite suplimente nutritive nu au simțit nici o îmbunătățire. 


Fie că discutăm despre suplimente lipozomale precum vitamina B, C sau glutathion lipozomal  sau despre alte medicamente, acestea vin cu foarte multe beneficii în detrimentul celor clasice. Iată care sunt acestea:

  • suplimentele lipozomale au un grad mult mai ridicat de absorbție în organism.
  • cresc absorbția la nivelul cavității orale prin mucoasa bucală.
  • cresc absorbția la nivel celular.
  • se administrează mai facil, mai ales în cazul persoanelor cu dificultăți de a înghiți pastile mari.
  • se pot administra în orice moment al zilei, fără a ține cont de ora mesei, așa cum se întâmplă în cazul suplimentelor sau medicamentelor clasice. 


De ce să consumăm suplimente, vitamine și minerale 

Pentru a ne menține o stare bună de sănătate, organismul nostru are nevoie de vitamine, minerale, nutrienți și antioxidanți. Imunitatea foarte importantă, formând ca un scut împotriva bolilor, bacteriilor și virușilor, însă aceasta trebuie să fie puternică. Pentru asta, are nevoie de suplimente lipozomale care au un grad mare de absorbție în organism. 

Aici intervine tehnologia lipozomală, care permite crearea de suplimente alimentare cât și medicamente ce sunt livrate direct și cu eficiență maximă la nivel celular. 

În cadrul site-ului enigma-plant.ro puteți găsi vitamine, minerale cât și alte suplimente, atât de benefice pentru organism. 


Despre glutationul lipozomal

Poate că nu vă este atât de cunoscut termenul de glutation, așa cum vă sunt celelalte vitamine și minerale, însă trebuie să știm că este o enzimă antioxidantă puternică, produsă în fiecare celulă din organismul nostru. Glutationul este o componentă importantă în ceea ce privește sistemul nostru de apărare. Acesta este produs în concentrații ridicate în ficat și joacă un rol primar în eliminarea toxinelor din corp, dar și în protejarea celulelor de efectele radicalilor liberi. 

Deși este o proteină foarte mică, fiind formată doar din trei aminoacizi, glutationul este vital pentru sănătate, fiind un antioxidant foarte puternic. Tocmai din acest motiv este numit și “detoxifiantul principal”. 

Fără acest antioxidant, celulele roșii nu ar rezista, iar celulele albe nu ar funcționa, drept urmare, țesutul nervos se deteriorează. Glutationul este activ mai ales în țesuturile sensibile la toxicitate precum pielea, ochii, creierul, ficatul, rinichii, inima și plămânii. 


Ca și beneficii, acesta ajută la stimularea regenerării celulelor, detoxifică substanțele nocive din intestine, îmbunătățește funcția hepatică și joacă un rol important în funcționarea celulelor imunitare. 

Mai mult decât atât, reciclează și alți antioxidanți precum vitamina E și C, crește metabolismul energetic și promovează sănătatea celulară optimă. 

În cadrul magazinului online enigma-plant.ro, veți putea găsi o gamă largă de suplimente lipozomiale de calitate la prețuri accesibile. 

Este important să acordăm o atenție deosebită sănătății noastre și implicit, tipurilor de suplimente pe care le consumăm. Cu cât sunt mai ușor absorbite în organism , cu atât sunt mai eficiente.


Date de Contact: 

Iulius Mall Timișoara, Stand PE9A, vis-a-vis de Auchan

0256 247 665