În goana noastră zilnică, de multe ori neglijăm să ne acordăm atenție sănătății. Stresul, alimentația nesănătoasă și ritmul alert al vieții moderne ne pot afecta organismul, aducând o serie de deficiențe nutritive. Pentru a compensa aceste neajunsuri și pentru a ne menține sănătatea optimă, suplimentele alimentare joacă un rol esențial.


Suplimente sub formă de capsule de la Kotys și Enigma aduc beneficii extraordinare pentru sănătate. Îți vom prezenta compoziția și proprietățile acestor capsule, precum și modul în care pot contribui la îmbunătățirea stării de bine și la protejarea organismului de diverse afecțiuni.


Capsulele KOTYS

Q-Magneziu + Vitamina B6

Magneziul și Vitamina B6 sunt doi nutrienți esențiali, recunoscuți pentru beneficiile lor asupra sănătății mentale și a sistemului nervos. Combinația acestora în suplimentul Kotys asigură menținerea echilibrului emoțional și a stării de bine.

Magneziul este implicat în peste 300 de procese biochimice din organism și joacă un rol esențial în funcționarea sistemului nervos. Acest mineral contribuie la reducerea oboselii și extenuării, sprijinind calitatea somnului și gestionarea stresului.

Vitamina B6, cunoscută și sub numele de piridoxină, este implicată în sinteza neurotransmițătorilor, cum ar fi serotonina și dopamina, care influențează starea de spirit și nivelul de energie.

Q-5-HTP

5-HTP (5-hidroxitriptofanul) este un precursor al serotoninei, neurotransmițătorul numit și "hormonul fericirii". Consumul de 5-HTP poate sprijini buna funcționare a creierului, favorizând starea de bine și contribuind la menținerea echilibrului emoțional.

Q-Milk Thistle 

Milk Thistle sau Armurariul este o plantă recunoscută pentru proprietățile sale hepatoprotectoare. Aceasta sprijină sănătatea ficatului, ajutând la eliminarea toxinelor din organism și protejând celulele hepatice.


Capsulele ENIGMA

Vitamina C + Bioflavonoide

Vitamina C, cunoscută și sub numele de acid ascorbic, este un antioxidant puternic, esențial pentru întărirea sistemului imunitar și protejarea celulelor de stresul oxidativ. Bioflavonoidele, adăugate în combinație cu Vitamina C, au capacitatea de a spori absorbția și utilizarea acesteia în organism.

Vitamina C 

Vitamina C este esențială pentru funcționarea optimă a sistemului imunitar. Consumul regulat de Vitamina C poate ajuta la prevenirea infecțiilor și a răcelilor, fiind un aliat valoros pentru menținerea sănătății pe tot parcursul anului.

Vitamina D 

Vitamina D, cunoscută și sub numele de "vitamina soarelui", este un nutrient esențial pentru sănătatea oaselor și a sistemului imunitar. Un nivel adecvat de Vitamina D poate sprijini sănătatea inimii, a creierului și a sistemului vascular.


Principalele beneficiile pe care le aduc aceste suplimente sunt:

Echilibru mental și emoțional

Suplimentele Kotys te ajută să-ți menții echilibrul mental și emoțional, reducând stresul, anxietatea și îmbunătățind calitatea somnului. O stare de bine și o dispoziție pozitivă îți vor permite să te concentrezi mai bine, să ai o productivitate crescută și să te bucuri de fiecare zi.

Vitalitate și energie

Formulele inovatoare ale suplimentelor Kotys și Enigma susțin nivelul de energie și vitalitate al organismului. Acestea furnizează nutrienții necesari pentru a face față solicitărilor zilnice și pentru a te simți plin de energie în fiecare moment al zilei.

Imunitate puternica

Suplimentele Enigma sprijină sistemul imunitar, protejându-te de răceli și infecții. Vitamina C și Vitamina D sunt esențiale pentru susținerea funcționării optime a sistemului imunitar și pentru menținerea sănătății globale a organismului.

Sănătate cardiovasculară și musculară

Magneziul și bionutrienții din formula Kotys asigură sănătatea sistemului cardiovascular și muscular. Aceste suplimente contribuie la menținerea tensiunii arteriale în limite normale și la funcționarea corectă a mușchilor și a inimii.

Susținere articulară și osoasă

Vitamina D din suplimentul Enigma este esențială pentru sănătatea oaselor, asigurându-te că acestea sunt puternice și sănătoase. Acest lucru este deosebit de important pe măsură ce îmbătrânim și riscul de osteoporoză crește.


Suplimentele sub formă de capsule de la Kotys și Enigma sunt potrivite pentru toate persoanele care doresc să își îmbunătățească sănătatea și să sprijine funcționarea optimă a organismului. De la persoanele active și sportive, până la cele care au un stil de viață sedentar sau care se confruntă cu stresul cotidian, aceste suplimente pot aduce beneficii semnificative.


În concluzie, suplimentele sub formă de capsule de la Kotys și Enigma reprezintă o alegere excelentă pentru susținerea sănătății și a stării de bine. Beneficiile acestora, datorate compoziției lor complexe și echilibrate, pot contribui la îmbunătățirea funcționării sistemului nervos, la întărirea sistemului imunitar și la protejarea ficatului și a celulelor de stresul oxidativ. Investește în sănătatea ta și descoperă beneficiile remarcabile ale suplimentelor Kotys și Enigma!