Meniu
Cosul Tau

Mena Q7 - Vitamina K2 naturala

Mena Q7 - Vitamina K2 naturala
35,40Lei
Fără TVA: 32,48Lei
Transport Gratuit
Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
5% reducere
Ai 5% reducere pentru orice plata cu cardul
0769 068 326
Comanda telefonic intre orele: 09-18

Susţine sănătatea şi integritatea oaselor 

Vitaminele K sunt vitamine liposolubile, dintre care, mai cunoscută pentru rolul său în procesul de coagulare a sângelui este vitamina K1 (fitomenadiona).Vitamina K2 este o altă vitamină K (menaquinona) ale cărei proprietăţi sunt,în principal, de activare a mecanismelor de legare a calciului la nivelul matricei osoase.
Un aport alimentar insuficient de vitamina K2 duce la oase fragile.
30 capsule de uz intern

Compoziţie/ capsulă Mena Q7 : Vitamina K2 Mena Q7 (obţinută din Natto / soia fermentată biotehnologic) în ulei de Floarea soarelui 30 mg (echivalent la 45 mcg vitamina K2), Colecalciferol 0,2 mg (echivalent la 5 mcg vitamina D3), ulei de In (Linum usitatissimum) 210 mg şi excipienţi (glicerină, gelatină, oxid negru de fier şi oxid roşu de fier).
Vitamina K2 naturală activează proteine cu rol în metabolismul calciului (osteocalcinul din oase și proteina MGP din artere și alte ţesuturi moi), iar vitamina D3 stimulează sinteza acestor proteine.

Recomandări Mena Q7 :
Legarea eficientă a calciului cu menţinerea sănătăţii oaselor 
Reducerea incidenţei afectării densităţii osoase

Mod de administrare Mena Q7 : adulţi şi copii peste 12 ani: se recomandă, în general, câte o capsulă o dată pe zi, administrată cu un pahar cu apă, înainte de masă.

Atenţionări Mena Q7 :
Se recomandă avizul medicului la administrarea produsului în sarcină şi alăptare, în cazul celor care sunt sub tratament cu anticoagulante.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha