Meniu
Cosul Tau

Omegavert

Nu e in stoc
Omegavert
35,30Lei
Fără TVA: 32,39Lei
Transport Gratuit
Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
5% reducere
Ai 5% reducere pentru orice plata cu cardul
0769 068 326
Comanda telefonic intre orele: 09-18

 

Omegavert

 

Informaţii nutriţionale:

Fiecare capsulă conţine:

  • DHA / acid docosahexaenoic - 190 mg
  • Ulei din seminţe de rodii (Punica granatum) - 250 mg
  • EPA / acid eicosapentaenoic - 285 mg

Omegavert ajută la:menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

 

Ingrediente: ulei de pește 33/22, capsula (gelatină, glicerină, soluție de sorbitol 70%, metil paraben, propil paraben), ulei din semințe de rodii(Punica granatum).

Acizii grași omega-3 sunt denumiți esențiali deoarece nu pot fi sintetizați în organism, ci trebuie aduși prin alimentație. Acizii omega-3 sunt de mai multe tipuri, însă în organism se transformă în EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic). EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii. DHA are rol în menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului. (Efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250mg DHA+EPA şi, respectiv, 250 mg DHA).

 

Proprietățile componentelor din Omegavert: Punica granatum Acțiunea antioxidantă a uleiului din semințe de rodie se datorează polifenolilor pe care acesta îi conține. Polifenolii conținuți în rodie protejează LDL-colesterolul împotriva oxidării mediate celular prin interacțiunea directă cu lipoproteinele și, indirect, prin acumularea polifenolilor în celulele macrofage. La nivel celular, polifenolii reduc capacitatea  macrofagelor de a modifica oxidativ LDL-colesterolul.

Omegavert ajută la:menținerea sănătății sistemului cardiovascular. Mod de administrare: oral - 1capsulă moale pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă, după masă. Contraindicaţii: Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului

 

Contraindicaţii: Hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului EPA / acid eicosapentaenoic - 285 mg Ingrediente: ulei de pește 33/22, capsula (gelatină, glicerină, soluție de sorbitol 70%, metil paraben, propil paraben), ulei din semințe de rodii(Punica granatum).

 

Mod de administrare: oral - 1capsulă moale pe zi. Capsulele se înghit întregi, cu un pahar cu apă, după masă.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha