Meniu
Cosul Tau

Pachet 3XPlasma Izotonica Quinton + Vitamina C Ascolip 500mg

Nou Hot -10 %
Pachet 3XPlasma Izotonica Quinton + Vitamina C Ascolip 500mg
  • Cod Produs:: 00061
490,00Lei
441,00Lei
Fără TVA: 404,59Lei

Opţiuni disponibile

Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar
Beneficii
Vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan, proteină din soia sau coloranți;
Mono-doze pentru a evita oxidarea;
Ușor de administrat și efect imediat;
Nu product disconfort gastric.

Pachetul contine:

  • 3X Plasma Izotonica Quinton
  • Vitamina C Ascolip 500mg aroma de cirese


Pachet Plasma Izotonic fiole (300ml), Quinton+Vitamina C Lipozomală 500 mg LIPOSHELL®, cu aromă de cireșe (30 plicuri), ASCOLIP

 

Diferențiatori:

-       Absorbție superioară

-       Împachetare mono-doze

-       Ușor de administrat și efect imediat

-       Fără reacții adverse

-       Fără dureri de stomac

 

 

Plasma izotonic fiole (300ml), Quinton

Ce este Plasma Quinton?

Plasma Quinton este un supliment nutrițional sub formă lichidă, extras de la o adâncime de aproximativ 30 de metri, dintr-o zonă oceanică bogată în fitoplancton și zooplancton.

Plasma izotonic este obținută după un protocol științific stabilit încă de acum 120 de ani, de către savantul francez René Quinton.

Plasma Quinton conține toate mineralele necesare pentru buna funcționare și regenerarea celulelor noastre, iar datorită biodisponibilității ionice a elementelor sale constitutive, reușește să redea sistemului celular echilibrul și vitalitatea.

De obicei, cantitatea de energie consumată pentru absorbția, asimilarea și eliminarea unui supliment alimentar este mai mare decât energia obținută în urma cosumului acestuia. În plus, cele mai multe suplimente alimentare au o putere de absorbție scăzută, forțând organismul să elimine elementele neasimilate - această sarcină cauzează dezhidratare și acidifiază organele (intestinul, ficatul și rinichii).

Plasma izotonic Quinton se absoarbe de către intestin prin difuzie pasivă - asta deoarece materialul organic și mineral a fost digerat în prealabil de către zooplancton. Asadar, el nu necesită o digestie activă, căci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversării barierei hemato-encefalice.

În plus, asemănările dintre sânge și apa de mare permit o regenerare celulară completă și induc o stare de vitalitate și echilibru.

Plasma izotonic Quinton izotonizată este un supliment alimentar integral și bio-disponibil, care acoperă toate carențele de minerale a organismului, fără să lase în urmă nici un element rezidual.

 

Cum se obține Plasma Quinton?

Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură, pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.

Acest supliment nutrițional lichid este dublu micro-filtrat la rece, conform normelor Farmacopeea Europeana, nu conține nici un aditiv, fiind 100% natural. De asemenea, nu a fost expus în nici un moment al fluxului tehnologic la căldură sau contact cu metale, obținându-se astfel întreg potențialul său terapeutic natural.

 

Cine poate lua acest supliment alimentar Plasma Quinton?

Se poate lua atât de către adulți, cât și în special de femeile însărcinate, copii și nou-născuți.

Plasma Quinton se găsește sub formă hipertonică destinată copiilor peste 1 an și adultilor și sub forma izotonică, destinată bebelușilor.

 

Utilizare de către copii:

Se poate folosi direct forma de Plasma izotonic Quinton fiole pentru o etapă de acomodare la copii pâna într-un an, precum și copiii care au alergii, disbioze intestinale, parazitoze, etc.

Acolo este necesară o acomodare de 1-2 săptămâni cu Quinton izotonic, din punct de vedere „informațional” sau homeopatic.

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) se recomandă:

     Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese.

     A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealaltă după-amiaza, înainte de masă.

     A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

 

Plasma Quinton - beneficii pentru sănătate

Așa cum spunea încă de acum 100 de ani biologul Rene Quinton, cel care a descoperit protocolul de obținere a plasmei: “plasma Quinton nu vindecă nimic, dar nimic nu se vindecă fără ea”. Miile de cazuri de malnutriție, tuberculoză, anorexie, grețuri de sarcină, acid la stomac și până la scleroză multiplă, consemnate în dicționarul farmaceutic francez Vidal sunt o mărturie incontestabilă în acest sens.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha