Meniu
Cosul Tau

Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®

Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®
Nou
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®

Plasma hipertonic fiole (300ml), QuintonCe este Plasma Quinton?

Plasma Quinton este un supliment nutrițional sub formă lichidă, extras de la o adâncime de aproximativ 30 de metri, dintr-o zonă oceanică bogată în fitoplancton și zooplancton.

Plasma izotonic este obținut după un protocol științific stabilit încă de acum 120 de ani, de către savantul francez René Quinton.

Plasma de Quinton conține toate mineralele necesare pentru buna funcționare și regenerarea celulelor noastre, iar datorită biodisponibilității ionice a elementelor sale constitutive, reușește să redea sistemului celular echilibrul și vitalitatea. 

De obicei, cantitatea de energie consumată pentru absorbția, asimilarea și eliminarea unui supliment alimentar este mai mare decât energia obținută în urma cosumului acestuia. În plus, cele mai multe suplimente alimentare au o putere de absorbție scăzută, forțând organismul să elimine elementele neasimilate - această sarcină cauzează dezhidratare și acidifiază organele (intestinul, ficatul și rinichii).

Plasma izotonic Quinton se absoarbe de către intestin prin difuzie pasivă - asta deoarece materialul organic și mineral a fost digerat în prealabil de către zooplancton.  Așadar, el nu necesită o digestie activă, căci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversării barierei hemato-encefalice.

În plus, asemănările dintre sânge și apa de mare permit o regenerare celulară completă și induc o stare de vitalitate și echilibru.

Plasma izotonic Quinton izotonizată este un supliment alimentar integral și bio-disponibil, care acoperă toate carențele de minerale a organismului fără să lase în urma nici un element rezidual.


Cum se obține Plasma Quinton?

Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.

Acest supliment nutrițional lichid este dublu micro-filtrat la rece, conform normelor Farmacopeea Europeana, nu conține nici un aditiv, fiind 100% natural. De asemenea, nu a fost expus în nici un moment al fluxului tehnologic la căldură sau contact cu metale, obținându-se astfel întreg potențialul său terapeutic natural.


Ce este homeostazia și de ce trebuie să îi acordăm importanță?

Homeostazia este sinergia perfectă între toate procesele metabolice și mentale ale unui organism. Orice dezechilibru apărut la orice nivel al corpului poate provoca în timp un dezechilibru generalizat. Aici intervine plasma Quinton.


Cum acționează plasma Quinton diferit față de alte suplimente alimentare?

Datorită faptului că plasma Quinton conține toate mineralele și oligoelementele (minerale în cantități infime) necesare organismului, precum și o “sursă” prebiotică de enzime și vitamine, ea reușește să acopere tot necesarul nutrițional într-un mod sinergic.

Aceasta înseamnă că ea va asigura tuturor proceselor metabolice cuplajul mineralo-proteic și mineralo-vitaminic necesar.

Fiecare celulă are un potențial energetic care depinde de aceste oligoelemente, iar plasma Quinton este singurul supliment natural care le conține în totalitate sub formă biodisponibilă (ușor de asimilat de corp).


Cine poate lua acest supliment alimentar Plasma Quinton?

Se poate lua atât de către adulți, cât și în special de femeile însărcinate, copii și nou-născuți.

Plasma Quinton se găsește sub formă hipertonică destinată copiilor peste 1 an și adulților și sub forma izotonică, destinată bebelușilor.


Utilizare de către adulți:

Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) se recomandă:

 • Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese.
 • A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealaltă după-amiaza, înainte de masă.
 • A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

Trei fiole de Plasma Quinton hipertonic contin 1g „de sare”, deci sub limita celui mai strict regim hiposodic actual pentru hipertensivi. Persoanele care au un regim hiposodic foarte strict au la dispoziție totuși și forma izotonică (6 fiole conțin 1g sare).


Plasma Quinton - beneficii pentru sănătate

Așa cum spunea încă de acum 100 de ani biologul Rene Quinton, cel care a descoperit protocolul de obținere a plasmei: “plasma Quinton nu vindecă nimic, dar nimic nu se vindecă fără ea”. Miile de cazuri de malnutriție, tuberculoză, anorexie, grețuri de sarcină, acid la stomac și pana la scleroză multiplă, consemnate în dicționarul farmaceutic francez Vidal sunt o mărturie incontestabilă în acest sens.


De ce să folosești Plasma izotonic Quinton:

 • are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente continute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.
 • permite o rehidratare eficientă la nivel celular.
 • este un modulator imunitar natural.


Care este diferența dintre Plasma izotonică și cea hipertonică?

Plasma de Quinton este disponibilă sub două forme:

 • Plasma hipertonic Quinton este forma originală, cu 30g săruri la litru, numită Hypertonica
 • Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.


Precauții Plasma Quinton:

Nici o contraindicație sau efecte secundare semnalate.


Compoziție:

Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece și aduspă la izotonie (0.9‰) cu apă minerală naturală pură slab mineralizată. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului Rene Quinton.


Ambalare:

30 fiole x 10 ml, uz oral.

Ambalare în cameră cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, ediția 6.


Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL®, (30 plicuri), ASCOLIP

                                                      

Vitamina C este esențială pentru dezvoltarea normală a organismului și pentru menținerea unui număr mare de funcții vitale ale acestuia.

Corpul uman nu este în măsură să producă propria vitamină C și trebuie să o obțină din alimente și suplimente alimentare. Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL®, cu aromă de portocale (30 plicuri), ASCOLIP conține vitamina C lipozomală, obținută prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL®. Aceasta o protejează de sucurile gastrice și îi permite transportul eficient în organism, totodată asigurâdu-i o mai bună absorbție.  

Vitamina C Lipozomală 1000 mg crește absorbția fierului și contribuie la formarea normală a colagenului. Astfel asigură funcționarea optimă a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, dinților, gingiilor și pielii. De asemenea, vitamina C lipozomală susține metabolismul energetic normal, funcționarea normală a sistemelor imunitar și nervos și menținerea sănătății psihice. Aceasta ajută la reducerea oboselii și a extenuării, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și sprijină regenerarea formei reduse a vitaminei E. 
Cum funcționează lipozomii?


Este dovedit științific că Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® a înregistrat o absorbție intestinală mai accelerată și protecție sporită a tiroidei împotriva agenților iritanți față de Vitamina C clasică*.

Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.

În interiorul lor, pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-se de enzimele proprii ale organismului în tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.

Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu, din floarea-soarelui.

Lipozomii fuzionează cu membranele celulare datorită asemănării lor structurale.

Întrucât membranele constau în fosfolipide, care reprezintă elemente de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.


Cum ajung lipozomii funcționali la destinație?


Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă! Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.

Efectele secundare ale unor minerale cu doze mari precum magneziu pot fi ocolite.

Prea mult magneziu din intestin ar promova doar înroșirea și ar provoca diaree, dar magneziul lipozomal nu este reținut în intestin. Prin urmare, nu apar efecte secundare osmotice datorate dozelor mari.

În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente care sunt simple și, luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

Potențialul agenților naturali se poate manifesta imediat, deoarece aceștia ajung în cele din urmă în sânge și celule.


Prezentare: Cutie cu 30 pliculețe a câte 5g gel. Greutate netă 150g.


Ingrediente/plic:

 • agenți de încărcare: glicerol, apă;
 • ascorbat de sodiu – 1000mg/ 1250%VNR*;
 • lecitină de Soia (Glycine hispida) – 500mg**;
 • lecitină de Rapiță (Brassica napus) – 500mg**;
 • aromă naturală de: lămâie-portocală/pepene-galben (propilenglicol);
 • stabilizator: pectină;
 • corector de aciditate: acid citric (*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011; **doza zilnică nu a fost stabilită)  


Mod de utilizare: 1 plic pe zi, dizolvat într-o cantitate mică de apă rece. 

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumină și căldură. Consultați un medic sau un farmacist înainte de a utiliza produsul dacă sunteti gravidă sau este probabil să rămâneți gravidă, dacă alăptați sau aveți o predispoziție la formarea de pietre la rinichi sau la tulburări ale metabolismului fierului. Contraindicat persoanelor alergice la soia. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.


Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


Produs notificat la SNPMAPS, AA 12504/2019, Vezi notificarea aici.

Deținător notificare: NATURALI PROD SRL; DUMBRĂVIȚA, str. J. S. Bach, Nr. 34, Jud. TIMIȘ

Producător: Lipid Systems sp. z o.o., Polonia

* Sursa:  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4915787/ 


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®
  209,00Lei
  Fără TVA: 191,74Lei

  Opţiuni disponibile

  Transport Gratuit
  Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
  5% reducere pentru orice plata cu cardul
  Plateste in siguranta
  0790 780 651
  Luni-Vineri intre orele: 08-16
  0768 587 847
  Luni-Duminica intre orele: 16-22