Meniu
Cosul Tau

Pachet Promoțional - Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® + Suc de Aronia 3L

Nou
Pachet Promoțional - Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® + Suc de Aronia 3L
224,00Lei
Fără TVA: 205,50Lei

Opţiuni disponibile

Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar
Beneficii
Vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan, proteină din soia sau coloranți;
Mono-doze pentru a evita oxidarea;
Ușor de administrat și efect imediat;
Nu product disconfort gastric.

Diferențiatori:

 • Absorbție superioară
 • Împachetare mono-doze
 • Ușor de administrat și efect imediat
 • Fără reacții adverse
 • Fără dureri de stomac


Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® (30 plicuri), ASCOLIP                      

Majoritatea persoanelor știu că vitamina C menține sistemul imunitar puternic, dar este, de asemenea, implicată în formarea, întreținerea și protecția oaselor, a vaselor de sânge, a neurotransmițătorilor și multe altele.

Lipsa de vitamina C poate duce la probleme de sănătate precum dureri articulare, scorbut, vindecarea greoaie a rănilor, sângerări ale gingiilor, oboseală, răceli dese, probleme de piele.


Vitamina C lipozomală are o absorbție superioară de aproape 100%, fiind obținută cu ajutorul tehnologiei LIPOSHELL® este protejată de sucurile gastrice, iar transportul acesteia în organism este unul eficient. 

 • Susține formarea colagenului
 • Susține metabolismul energetic normal
 • Susține sistemul imunitar
 • Crește absorbția fierului


O ABSORBȚIE CU 80% MAI BUNĂ A VITAMINEI C ÎN FORMĂ LIPOZOMALĂ FAȚĂ DE FORMA TRADIȚIONALĂ


CE FACE CA ASCOLIP® SĂ FIE DIFERIT DE VITAMINA C ÎN FORMĂ TRADIȚIONALĂ?


ASCOLIP ® datorită tehnologiei lipozomale patentate LIPOSHELL® , vă permite:

 • o absorbție cu 80% mai bună a vitaminei C lipozomale față de forma tradițională*.
 • Menținerea unei concentrații mai mari de vitamina C în organism pentru un timp mai îndelungat în cazul formei lipozomale față de forma tradițională
 • Livrarea eficientă a vitaminei C către celulele care au nevoie de ea (transport țintit lipozomal)
 • Transportul vitaminei C către celule într-o formă neschimbată (lipozomii protejează vitamina C împotriva factorilor de degradare, de exemplu oxidarea, acțiunea sucurilor gastrice),
 • încapsularea vitaminei C în lipozomi și protecția mucoasei gastrointestinale împotriva efectelor iritante.
 • EFICIENȚĂ RIDICATĂ

Mod de administrare: 1 plic o dată pe zi ;

ASCO LIP ® 1000 MG poate fi consumat direct sau dizolvat într-o cantitate mică de apă plată și băut (de preferință cu paiul);

*nu depășiți doza zilnică recomandată;


Ingrediente: (se rearanjează sub forma de tabel cu val nutritionale. - vezi exemplu in drive) 

 • agenți de încărcare: glicerol, apă;ascorbat de sodiu – 1000mg/ 1250%VNR*;
 • lecitină de Soia (Glycine hispida) – 500mg**;
 • lecitină de Rapiță (Brassica napus) – 500mg**;
 • aromă naturală de: lămâie-portocală/pepene-galben (propilenglicol);
 • stabilizator: pectină;
 • corector de aciditate: acid citric (*Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011; **doza zilnică nu a fost stabilită)  

Mod de prezentare: Cutie cu 30 pliculețe a câte 5g gel. Greutate netă 150g.

Un pliculeț de ASCO LIP ® 1000 MG conține 1000 mg (1g) de vitamina C.


Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumină și căldură. Consultați un medic sau un farmacist înainte de a utiliza produsul dacă sunteti gravidă sau este probabil să rămâneți gravidă, dacă alăptați sau aveți o predispoziție la formarea de pietre la rinichi sau la tulburări ale metabolismului fierului. Contraindicat persoanelor alergice la soia. Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

Tehnologia LIPOSHELL®

Spre deosebire de formele tradiționale de medicație, cum ar fi tabletele, capsulele, unguentele, cremele sau picăturile, lipozomii LIPOSHELL® ajută la menținerea unor niveluri stabile pe termen lung ale substanței active în zona vizată.


Tehnologia inovatoare LIPOSHELL® înseamnă:

 • o biodisponibilitate crescută a substanțelor transportate,
 • protecția eficientă a substanțelor active transportate împotriva factorilor care induc degradarea, cum ar fi pH-ul scăzut sau prezența radicalilor liberi,
 • dozare optimizată,
 • eficacitate îmbunătățită a tratamentului.


Cum funcționează lipozomii?

Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.

În interiorul lor, lipozomii pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-le de enzimele proprii ale organismului din tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.

Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu din floarea-soarelui.

Lipozomii fuzionează cu membranele celulare, datorită asemănării lor structurale.

Întrucât membranele constau din fosfolipide, care reprezintă elementele de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.


Cum ajung lipozomii funcționali la destinație?

Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă! Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.

În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente, care sunt simple și luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

Potențialul agenților naturali se poate desfășura acum, deoarece acestea ajung în cele din urmă în sânge și celule!


Sucul de Aronia 3L

Beneficii:

✔️ Susține Sănătatea Cardiovasculară: Aronia conține antioxidanți care ajută la menținerea sănătății inimii și a sistemului cardiovascular.

✔️ Îmbunătățește Imunitatea: Sucul de aronia stimulează sistemul imunitar, ajutându-te să rămâi sănătos și plin de energie.

✔️ Contribuie la Detoxifiere: Proprietățile detoxifiante ale aroniei pot ajuta la eliminarea toxinelor din organism și la îmbunătățirea funcției hepatice.


Cultivare Ecologică Certificată:

✔️ Cultivare Ecologică Certificată: Aronia utilizată pentru producția sucului nostru este crescută în ferme ecologice certificate din România.

✔️ Fără Pesticide sau Substanțe Chimice: Sucul nostru de aronia este obținut exclusiv din fructe crescute în mod natural, fără utilizarea pesticidelor sau substanțelor chimice dăunătoare.

✔️ Protejarea Mediului înconjurător: Prin alegerea sucului de aronia ecologic, contribuiți la promovarea agriculturii durabile și la protejarea mediului înconjurător.


Delicios si versatil:

✔️ Gust Concentrat și Natural: Sucul de aronia ecologic are un gust bogat, ușor acrișor și plin de arome autentice.

✔️ Versatilitate în Consum: Poți savura sucul de aronia ecologic ca atare, îl poți adăuga în smoothie-uri, băuturi răcoritoare sau folosi în rețete de desert.

✔️ Opțiune Excelentă pentru Stilul de Viață Sănătos: Sucul de aronia ecologic se integrează perfect într-un regim alimentar echilibrat și activ.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha