Meniu
Cosul Tau

Pachet Promoțional - Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® + Curarti Complex

Hot -24 %
Pachet Promoțional - Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® + Curarti Complex
  195,00Lei
  149,00Lei
  Fără TVA: 136,70Lei

  Opţiuni disponibile

  Transport Gratuit
  Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
  5% reducere pentru orice plata cu cardul
  Plateste in siguranta
  0790 780 651
  Luni-Vineri intre orele: 08-16
  0768 587 847
  Luni-Duminica intre orele: 16-22

  Pachet Promoțional - Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® +  Curarti Complex


  Pachet compus din:


  Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® (30 plicuri), ASCOLIP                      


  Vitamina C este esențială pentru dezvoltarea normală a organismului și pentru menținerea unui număr mare de funcții vitale ale acestuia.

  Corpul uman nu este în măsură să producă propria vitamină C și trebuie să o obțină din alimente și suplimente alimentare. Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL®, (30 plicuri), ASCOLIP conține vitamina C lipozomală, obținută prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL®. Aceasta o protejează de sucurile gastrice și îi permite transportul eficient în organism, totodată asigurâdu-i o mai bună absorbție.  

  Vitamina C Lipozomală 1000 mg crește absorbția fierului și contribuie la formarea normală a colagenului. Astfel asigură funcționarea optimă a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, dinților, gingiilor și pielii. De asemenea, vitamina C lipozomală susține metabolismul energetic normal, funcționarea normală a sistemelor imunitar și nervos și menținerea sănătății psihice. Aceasta ajută la reducerea oboselii și a extenuării, protejează celulele împotriva stresului oxidativ și sprijină regenerarea formei reduse a vitaminei E. 


  Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


  Cum funcționează lipozomii?


  Este dovedit științific că Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® a înregistrat o absorbție intestinală mai accelerată și protecție sporită a tiroidei împotriva agenților iritanți față de Vitamina C clasică*.

  Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.

  În interiorul lor, pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-se de enzimele proprii ale organismului în tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.

  Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu, din floarea-soarelui.

  Lipozomii fuzionează cu membranele celulare datorită asemănării lor structurale.

  Întrucât membranele constau în fosfolipide, care reprezintă elemente de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.


  Cum ajung lipozomii funcționali la destinație?


  Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă! Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.

  Efectele secundare ale unor minerale cu doze mari precum magneziu pot fi ocolite.

  Prea mult magneziu din intestin ar promova doar înroșirea și ar provoca diaree, dar magneziul lipozomal nu este reținut în intestin. Prin urmare, nu apar efecte secundare osmotice datorate dozelor mari.

  În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente care sunt simple și, luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

  Potențialul agenților naturali se poate manifesta imediat, deoarece aceștia ajung în cele din urmă în sânge și celule.


  Curarti Complex (280 g), Plameca


  Curarti Complex (280 g), Plameca este un supliment alimentar utilizat pentru sănătatea articulațiilor. Curarti Complex conține vitamina C, proteine, turmeric (curcuma), acid hialuronic și betaciclodextrină (pentru solubilitate și absorbție mărite). 


  Avantaje:

  • Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a ligamentelor, a pielii, dinților și a sistemului osos.
  • Proteinele intră în alcătuirea masei musculare.
  • Turmericul ușurează durerile musculare și articulare și ajută la menținerea sănătății pielii.
  • Acidul hialuronic este componenta majoră a lichidului sinovial, care reduce frecările dintre cartilajele articulare în timpul mișcării.

    

  Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  Captcha