Meniu
Cosul Tau

Pachet Vitamina D Lipozomala 4000UI, Plasma Hipertonic Quinton

Nou Hot -16 %
Pachet Vitamina D Lipozomala 4000UI, Plasma Hipertonic Quinton
185,00Lei
155,00Lei
Fără TVA: 142,20Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar
Beneficii
Vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan, proteină din soia sau coloranți;
Mono-doze pentru a evita oxidarea;
Ușor de administrat și efect imediat;
Nu product disconfort gastric.

Absorbție superioară

Împachetare mono-doze

Ușor de administrat și efect imediat

Fără reacții adverse

Fără dureri de stomac

Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP

Plasma hipertonic fiole (300ml), Quinton

Reechilibrează, Regenerează și Energizează

Reechilibrează, Regenerează și Energizează

De ce să folosești Plasma izotonic Quinton:

  • are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.
  • permite o rehidratare eficientă la nivel celular.
  • este un modulator imunitar natural.

Care este diferența dintre Plasma izotonică și cea hipertonică?

  • Plasma hipertonic Quinton este forma originală, cu 30g săruri la litru, numită Hypertonica
  • Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.

Ce este Plasma Quinton
Plasma Quinton este un supliment nutrițional sub formă lichidă, extras de la o adâncime de aproximativ 30 de metri, dintr-o zonă oceanică bogată în fitoplancton și zooplancton.
Plasma izotonic este obținut după un protocol științific stabilit încă de acum 120 de ani, de către savantul francez René Quinton.
Plasma de Quinton conține toate mineralele necesare pentru buna funcționare și regenerarea celulelor noastre, iar datorită biodisponibilității ionice a elementelor sale constitutive, reușește să redea sistemului celular echilibrul și vitalitatea. 
De obicei, cantitatea de energie consumată pentru absorbția, asimilarea și eliminarea unui supliment alimentar este mai mare decât energia obținută în urma cosumului acestuia. În plus, cele mai multe suplimente alimentare au o putere de absorbție scăzută, forțând organismul să elimine elementele neasimilate - această sarcină cauzează dezhidratare și acidifiază organele (intestinul, ficatul și rinichii).
Plasma izotonic Quinton se absoarbe de către intestin prin difuzie pasivă - asta deoarece materialul organic și mineral a fost digerat în prealabil de către zooplancton.  Așadar, el nu necesită o digestie activă, căci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversării barierei hemato-encefalice.
În plus, asemănările dintre sânge și apa de mare permit o regenerare celulară completă și induc o stare de vitalitate și echilibru.
Plasma izotonic Quinton izotonizată este un supliment alimentar integral și bio-disponibil, care acoperă toate carențele de minerale a organismului fără să lase în urma nici un element rezidual.

Cum se obține Plasma Quinton?
Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.

Acest supliment nutrițional lichid este dublu micro-filtrat la rece, conform normelor Farmacopeea Europeana, nu conține nici un aditiv, fiind 100% natural. De asemenea, nu a fost expus în nici un moment al fluxului tehnologic la căldură sau contact cu metale, obținându-se astfel întreg potențialul său terapeutic natural.

Ce este homeostazia și de ce trebuie să îi acordăm importanță?
Homeostazia este sinergia perfectă între toate procesele metabolice și mentale ale unui organism. Orice dezechilibru apărut la orice nivel al corpului poate provoca în timp un dezechilibru generalizat. Aici intervine plasma Quinton.

Cum acționează plasma Quinton diferit față de alte suplimente alimentare?
Datorită faptului că plasma Quinton conține toate mineralele și oligoelementele (minerale în cantități infime) necesare organismului, precum și o “sursă” prebiotică de enzime și vitamine, ea reușește să acopere tot necesarul nutrițional într-un mod sinergic.

Aceasta înseamnă că ea va asigura tuturor proceselor metabolice cuplajul mineralo-proteic și mineralo-vitaminic necesar.
Fiecare celulă are un potențial energetic care depinde de aceste oligoelemente, iar plasma Quinton este singurul supliment natural care le conține în totalitate sub formă biodisponibilă (ușor de asimilat de corp).

Cine poate lua acest supliment alimentar Plasma Quinton?
Se poate lua atât de către adulți, cât și în special de femeile însărcinate, copii și nou-născuți.

Plasma Quinton se găsește sub formă hipertonică destinată copiilor peste 1 an și adulților și sub forma izotonică, destinată bebelușilor.

Utilizare de către adulți
Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) se recomandă:
Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese.
A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealaltă după-amiaza, înainte de masă.
A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.
Trei fiole de Plasma Quinton hipertonic contin 1g „de sare”, deci sub limita celui mai strict regim hiposodic actual pentru hipertensivi. Persoanele care au un regim hiposodic foarte strict au la dispoziție totuși și forma izotonică (6 fiole conțin 1g sare).

Plasma Quinton - beneficii pentru sănătate
Așa cum spunea încă de acum 100 de ani biologul Rene Quinton, cel care a descoperit protocolul de obținere a plasmei: “plasma Quinton nu vindecă nimic, dar nimic nu se vindecă fără ea”. Miile de cazuri de malnutriție, tuberculoză, anorexie, grețuri de sarcină, acid la stomac și pana la scleroză multiplă, consemnate în dicționarul farmaceutic francez Vidal sunt o mărturie incontestabilă în acest sens.

Informații adiționale

PRECAUȚII PLASMA QUINTON

Nici o contraindicație sau efecte secundare semnalate.

COMPOZIȚIE

Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece și adusă la izotonie (0.9‰) cu apă minerală naturală pură slab mineralizată. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului Rene Quinton.

AMBALARE

30 fiole x 10 ml, uz oral.
Ambalare în cameră cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, ediția 6.

Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha