Meniu
Cosul Tau

Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®, Vitamina D Lipozomala 4000UI

Nou Hot -20 %
Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®, Vitamina D Lipozomala 4000UI
 • Cod Produs:: 00032
310,00Lei
249,00Lei
Fără TVA: 228,44Lei

Opţiuni disponibile

Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar
Beneficii
Vegan și non GMO; fără gluten, drojdie, grâu, urme de carne, lapte, hexan, proteină din soia sau coloranți;
Mono-doze pentru a evita oxidarea;
Ușor de administrat și efect imediat;
Nu product disconfort gastric.

Absorbție superioară

Împachetare mono-doze

Ușor de administrat și efect imediat

Fără reacții adverse

Fără dureri de stomac

Pachet Plasma Hipertonic Quinton, Vitamina C Lipozomală Ascolip 1000 mg LIPOSHELL®, Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP

Plasma hipertonic fiole (300ml), Quinton

Reechilibrează, Regenerează și Energizează

Reechilibrează, Regenerează și Energizează

De ce să folosești Plasma izotonic Quinton:

 • are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, grație celor 78 de elemente conținute, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.
 • permite o rehidratare eficientă la nivel celular.
 • este un modulator imunitar natural.

Care este diferența dintre Plasma izotonică și cea hipertonică?

 • Plasma hipertonic Quinton este forma originală, cu 30g săruri la litru, numită Hypertonica
 • Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.

Ce este Plasma Quinton
Plasma Quinton este un supliment nutrițional sub formă lichidă, extras de la o adâncime de aproximativ 30 de metri, dintr-o zonă oceanică bogată în fitoplancton și zooplancton.
Plasma izotonic este obținut după un protocol științific stabilit încă de acum 120 de ani, de către savantul francez René Quinton.
Plasma de Quinton conține toate mineralele necesare pentru buna funcționare și regenerarea celulelor noastre, iar datorită biodisponibilității ionice a elementelor sale constitutive, reușește să redea sistemului celular echilibrul și vitalitatea. 
De obicei, cantitatea de energie consumată pentru absorbția, asimilarea și eliminarea unui supliment alimentar este mai mare decât energia obținută în urma cosumului acestuia. În plus, cele mai multe suplimente alimentare au o putere de absorbție scăzută, forțând organismul să elimine elementele neasimilate - această sarcină cauzează dezhidratare și acidifiază organele (intestinul, ficatul și rinichii).
Plasma izotonic Quinton se absoarbe de către intestin prin difuzie pasivă - asta deoarece materialul organic și mineral a fost digerat în prealabil de către zooplancton.  Așadar, el nu necesită o digestie activă, căci are deja cuplajul de aminoacizi necesar traversării barierei hemato-encefalice.
În plus, asemănările dintre sânge și apa de mare permit o regenerare celulară completă și induc o stare de vitalitate și echilibru.
Plasma izotonic Quinton izotonizată este un supliment alimentar integral și bio-disponibil, care acoperă toate carențele de minerale a organismului fără să lase în urma nici un element rezidual.

Cum se obține Plasma Quinton?
Plasma izotonic Quinton este obținută prin diluția formei hipertonice cu 3 părți apă pură pentru a obține un „ser fiziologic” cu 9g săruri la litru, similară cu concentrația electrolitică a plasmei sanguine.

Acest supliment nutrițional lichid este dublu micro-filtrat la rece, conform normelor Farmacopeea Europeana, nu conține nici un aditiv, fiind 100% natural. De asemenea, nu a fost expus în nici un moment al fluxului tehnologic la căldură sau contact cu metale, obținându-se astfel întreg potențialul său terapeutic natural.

Ce este homeostazia și de ce trebuie să îi acordăm importanță?
Homeostazia este sinergia perfectă între toate procesele metabolice și mentale ale unui organism. Orice dezechilibru apărut la orice nivel al corpului poate provoca în timp un dezechilibru generalizat. Aici intervine plasma Quinton.

Cum acționează plasma Quinton diferit față de alte suplimente alimentare?
Datorită faptului că plasma Quinton conține toate mineralele și oligoelementele (minerale în cantități infime) necesare organismului, precum și o “sursă” prebiotică de enzime și vitamine, ea reușește să acopere tot necesarul nutrițional într-un mod sinergic.

Aceasta înseamnă că ea va asigura tuturor proceselor metabolice cuplajul mineralo-proteic și mineralo-vitaminic necesar.
Fiecare celulă are un potențial energetic care depinde de aceste oligoelemente, iar plasma Quinton este singurul supliment natural care le conține în totalitate sub formă biodisponibilă (ușor de asimilat de corp).

Cine poate lua acest supliment alimentar Plasma Quinton?
Se poate lua atât de către adulți, cât și în special de femeile însărcinate, copii și nou-născuți.

Plasma Quinton se găsește sub formă hipertonică destinată copiilor peste 1 an și adulților și sub forma izotonică, destinată bebelușilor.

Utilizare de către adulți
Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) se recomandă:
Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese.
A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealaltă după-amiaza, înainte de masă.
A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.
Trei fiole de Plasma Quinton hipertonic contin 1g „de sare”, deci sub limita celui mai strict regim hiposodic actual pentru hipertensivi. Persoanele care au un regim hiposodic foarte strict au la dispoziție totuși și forma izotonică (6 fiole conțin 1g sare).

Plasma Quinton - beneficii pentru sănătate
Așa cum spunea încă de acum 100 de ani biologul Rene Quinton, cel care a descoperit protocolul de obținere a plasmei: “plasma Quinton nu vindecă nimic, dar nimic nu se vindecă fără ea”. Miile de cazuri de malnutriție, tuberculoză, anorexie, grețuri de sarcină, acid la stomac și pana la scleroză multiplă, consemnate în dicționarul farmaceutic francez Vidal sunt o mărturie incontestabilă în acest sens.

Informații adiționale

PRECAUȚII PLASMA QUINTON

Nici o contraindicație sau efecte secundare semnalate.

COMPOZIȚIE

Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece și adusă la izotonie (0.9‰) cu apă minerală naturală pură slab mineralizată. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului Rene Quinton.

AMBALARE

30 fiole x 10 ml, uz oral.
Ambalare în cameră cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, ediția 6.

Vitamina C Lipozomală 1000 mg LIPOSHELL® (30 plicuri), ASCOLIP

O ABSORBȚIE CU 80% MAI BUNĂ A VITAMINEI C ÎN FORMĂ LIPOZOMALĂ FAȚĂ DE FORMA TRADIȚIONALĂ

Imunitate & Stare de bine

Imunitate & Stare de bine

ASCOLIP ® datorită tehnologiei lipozomale patentate   LIPOSHELL ® , vă permite:

 • o absorbție cu 80% mai bună a vitaminei C lipozomale față de forma tradițională*.
 • Menținerea unei concentrații mai mari de vitamina C în organism pentru un timp mai îndelungat în cazul formei lipozomale față de forma tradițională
 • Livrarea eficientă a vitaminei C către celulele care au nevoie de ea (transport țintit lipozomal)
 • Transportul vitaminei C către celule într-o formă neschimbată (lipozomii protejează vitamina C împotriva factorilor de degradare, de exemplu oxidarea, acțiunea sucurilor gastrice),
 • încapsularea vitaminei C în lipozomi și protecția mucoasei gastrointestinale împotriva efectelor iritante.
 • EFICIENȚĂ RIDICATĂ

Tehnologie care asigură absorbția până la 99% direct în celulele organismului.

Beneficii

 • Vitamina C este un antioxidant, ajută la protejarea celulelor de daunele cauzate de radicalii liberi.
 • Ajută organismul să absoarbă fierul din alimentele pe bază de plante, ceea ce o face foarte importantă pentru vegani și vegetarieni
 • Susține producția adecvată de colagen pentru buna funcționare a pielii, oaselor, vaselor de sânge, gingiilor și dinților
 • Ajută la stimularea sistemului imunitar, reducând potențial riscul de răceli și alte infecții
 • Poate contribui la reducerea riscului de boli de inimă prin îmbunătățirea funcției celulelor endoteliale care căptușesc vasele de sânge
 • Conform ultimelor studii pare a avea potențial în reducerea riscului de apariție a anumitor tipuri de cancer, cum ar fi cancerul ovarian și pulmonar.
 • Ar putea contribui la reducerea riscului de boli de inimă prin îmbunătățirea funcției celulelor endoteliale care căptușesc vasele de sânge

Principalele cauze ale stresului oxidativ

 • stresul psihic;
 • exerciții fizice intense și regulate;
 • mediul poluat (de exemplu, pesticide, metale grele);
 • expunerea excesivă la razele soarelui (prea multă plajă);
 • fumatul, abuzul de alcool;
 • alimentație necorespunzătoare - inclusiv: alimente foarte procesate, bogate în grăsimi și carbohidrați, carne prăjită, arsă, afumată;
 • administrarea anumitor medicamente, de exemplu, contraceptive, glucocorticoizi, medicamente antiinflamatoare nesteroidiene.

Vârsta este, de asemenea, importantă, deoarece mecanismele de apărare ale organismului împotriva excesului de radicali liberi sunt semnificativ slăbite cu trecerea anilor.

Vitamina C conținută în produsul ASCOLIP ® poate fi utilizată pe scară largă, inclusiv

 1. în perioada de imunitate redusă,
 2. de către persoanele expuse la stimuli cronici de stres,
 3. de către persoanele care duc un stil de viață activ
 4. după un efort fizic intens,
 5. ca "vitamină a frumuseții" - vitamina C ajută la producerea corectă a colagenului, care este principalul element constitutiv al dermului și la regenerarea formei reduse de vitamina E.

Informații adiționale

MOD DE ADMINISTRARE

1 plic o dată pe zi ;
ASCOLIP ® 1000 MG poate fi consumat direct sau dizolvat într-o cantitate mică de apă plată și băut (de preferință cu paiul);
*nu depășiți doza zilnică recomandată;

INGREDIENTE

Compoziție/ pliculeț  (5000 mg)

 L-ascorbat de sodiu                                         1000 mg

 glicerol                                                               1500mg

 apă                                                                      1420 mg

 lecitina din Soia (Glycine hispida)                   500 mg

 lecitină de Rapiță (Brassica napus)                 500 mg

 acid citric anhidru                                              15 mg

 pectină                                                                 25 mg

 aromă                                                                  40 mg

MOD DE PREZENTARE

Cutie cu 30 pliculețe a câte 5g gel. Greutate netă 150g.
Un pliculeț de ASCOLIP ® 1000 MG conține 1000 mg (1g)
de vitamina C.

ATENȚIONĂRI

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumină și căldură. Consultați un medic sau un farmacist înainte de a utiliza produsul dacă sunteti gravidă sau este probabil să rămâneți gravidă, dacă alăptați sau aveți o predispoziție la formarea de pietre la rinichi sau la tulburări ale metabolismului fierului. Contraindicat persoanelor alergice la soia. Consumul excesiv poate avea
efect laxativ.

TEHNOLOGIA LIPOSHELL®

Spre deosebire de formele tradiționale de medicație, cum ar fi tabletele, capsulele, unguentele, cremele sau picăturile, lipozomii LIPOSHELL® ajută la menținerea unor niveluri stabile pe termen lung ale substanței active în zona vizată.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LIPOZOMII?

Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.
În interiorul lor, lipozomii pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-le de enzimele proprii ale organismului din tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.
Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu din floarea-soarelui.
Lipozomii fuzionează cu membranele celulare, datorită asemănării lor structurale.
Întrucât membranele constau din fosfolipide, care reprezintă elementele de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.

TEHNOLOGIA INOVATOARE LIPOSHELL® ÎNSEAMNĂ

 • o biodisponibilitate crescută a substanțelor transportate,
 • protecția eficientă a substanțelor active transportate împotriva factorilor care induc degradarea, cum ar fi pH-ul scăzut sau prezența radicalilor liberi,
 • dozare optimizată,
 • eficacitate îmbunătățită a tratamentului.

CUM AJUNG LIPOZOMII FUNCȚIONALI LA DESTINAȚIE?

Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă! Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.
În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente, care sunt simple și luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.
Potențialul agenților naturali se poate desfășura acum, deoarece acestea ajung în cele din urmă în sânge și celule!

Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP

VITA-D- LIP este un supliment alimentar se caracterizează printr-un conținut ridicat de vitamina D în lipozom.

Utilizarea tehnologiei LIPOSHELL ® permite o eficiență ridicată în ceea ce privește transportul vitaminei D în organism. Lipozomii LIPOSHELL ® sunt transportatori minusculi care sunt similari cu membranele celulare din corpul uman, ceea ce îi face non-toxici și biocompatibili.

Întărește imunitatea

Beneficii

Întărește imunitatea

Susține funcția imunitară
Un aport adecvat de vitamina D este în măsură să susțină o
bună funcționare a sistemului imunitar și să reducă riscul de
boli autoimune.

Cercetătorii sugerează că vitamina D joacă un rol important în funcția imunitară. Aceștia consideră că ar putea exista o
legătură între deficiența de vitamina D pe termen lung și dezvoltarea afecțiunilor autoimune, cum ar fi diabetul, astmul și artrita reumatoidă.

Tehnologie care asigură absorbția până la 99% direct în celulele organismului.

Menține oasele sănătoase
Vitamina D favorizează absorbția intestinală a calciului și ajută la menținerea unor niveluri sanguine adecvate de calciu și fosfor, care sunt necesare pentru o mineralizare osoasă sănătoasă.

Deficitul de vitamina D la copii poate provoca rahitism, ceea ce duce la un aspect de picioare arcuite din cauză de înmuiere ușoară a oaselor. În mod similar, la adulți, deficitul de vitamina D se manifestă prin osteomalacie sau o înmuiere a oaselor. Osteomalacia are ca rezultat o densitate osoasă slabă și
slăbiciune musculară.

Ajută la absorbția/utilizarea corectă a calciului și fosforului
Vitamina D este atât un nutrient pe care îl ingerăm, cât și un hormon produs de corpul nostru. Este o vitamină solubilă în grăsimi, despre care se știe de mult timp că ajută organismul să absoarbă și să rețină calciul și fosforul; ambele sunt esențiale pentru formarea oaselor. Multe dintre organele și țesuturile corpului au receptori pentru vitamina D, ceea ce sugerează roluri importante dincolo de sănătatea oaselor, iar oamenii de știință investighează în mod activ alte posibile funcții.

Informații adiționale

MOD DE ADMINISTRARE (DOAR PENTRU ADULTI)

1 pliculeț o dată pe zi. 
VITA-D- LIP 4000 UI poate fi consumat direct sau dizolvat într-o cantitate mică de apă plată.
Nu dizolvați conținutul plicului în băuturi fierbinți.
Nu depășiți doza zilnică recomandată.

INGREDIENTE

Compoziție/ pliculeț  (5000 mg)

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE (1 porție)

 vitamina D3/ colecalciferol                             4000 UI / 0,1 mg

 glicerol                                                               1500mg

 apă                                                                      3153,28 mg

 lecitina din Soia (Glycine hispida)                   6,62 mg

 vitamina C/ acid ascorbic                                 15 mg

 pectine                                                                300 mg

 aroma de pepene galben (propilenglicol)    25 mg

 VNR** (*doza zilnică nu a fost stabilită; **Valoare Nutrițională de Referință
cf. Regulament 1169/2011)

MOD DE PREZENTARE

VITA-D- LIP 4000 UI se prezintă sub forma unui gel lipozomal cu aromă de pepene galben.

ATENȚIONĂRI

 • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
 • A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumină și căldură.
 • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
 • Persoanele cu predispoziție la formarea de pietre la rinichi sau cele care suferă de pietre la rinichi trebuie să consulte un medic înainte de utilizare.
 • Contraindicat persoanelor alergice la soia.

Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

TEHNOLOGIA LIPOSHELL®

Spre deosebire de formele tradiționale de medicație, cum ar fi tabletele, capsulele, unguentele, cremele sau picăturile, lipozomii LIPOSHELL® ajută la menținerea unor niveluri stabile pe termen lung ale substanței active în zona vizată.

CUM FUNCȚIONEAZĂ LIPOZOMII?

Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.
În interiorul lor, lipozomii pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-le de enzimele proprii ale organismului din tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.
Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu din floarea-soarelui.
Lipozomii fuzionează cu membranele celulare, datorită asemănării lor structurale.
Întrucât membranele constau din fosfolipide, care reprezintă elementele de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.

TEHNOLOGIA INOVATOARE LIPOSHELL® ÎNSEAMNĂ

 • o biodisponibilitate crescută a substanțelor transportate,
 • protecția eficientă a substanțelor active transportate împotriva factorilor care induc degradarea, cum ar fi pH-ul scăzut sau prezența radicalilor liberi,
 • dozare optimizată,
 • eficacitate îmbunătățită a tratamentului.

CUM AJUNG LIPOZOMII FUNCȚIONALI LA DESTINAȚIE?

Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă! Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.
În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente, care sunt simple și luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.
Potențialul agenților naturali se poate desfășura acum, deoarece acestea ajung în cele din urmă în sânge și celule!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha