Meniu
Cosul Tau

Politica De Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


Compania care administreaza site-ul https:/enigma-plant.ro, denumit in continuare Enigma Plantelor, este NATURALI PROD SRL, numita in continuare NATURALI PROD SRL si este inscrisa in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 0016031


Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. NATURALI PROD SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina.


1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Enigma Plantelor sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. NATURALI PROD SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.


2. Securitatea datelor personale

Accesarea Enigma Plantelor implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de NATURALI PROD SRL. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile NATURALI PROD SRL sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de NATURALI PROD SRL prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). NATURALI PROD SRL se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti, cu exceptia operatorului de marketing direct (al acestuia).Datele Dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
NATURALI PROD SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

  1. Dreptul de a cere NATURALI PROD SRL sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
  2. Dreptul de a cere NATURALI PROD SRL sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
  3. Dreptul de a cere NATURALI PROD SRL sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
  4. Dreptul de a cere NATURALI PROD SRL sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
  5. Dreptul Dumneavoastra de a notifica in scris NATURALI PROD SRL ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legii romane. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba sau instalarea.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa contact@enigma-plant.ro sau prin posta, la adresa: Str. J.S. Bach, Nr. 34, Dumbravita, Timis. Enigma Plantelor foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.


Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Enigma Plant, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Enigma Plantelor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.