Meniu
Cosul Tau

Afectiuni Oculare

Doppelherz Aktiv A-Z Depot cu luteina 60 comprimateIndicatii:Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresati la serviciu si in viata cotidiana au un necesar crescut de substante nutritive. Substantele nutritive alese in mod special, asa cum sunt  Vitaminele C, E, precum si Vitaminele di..
53,90Lei Fără TVA:49,45Lei
OptifortÎmbunătăţeşte vederea şi măreşte acuitatea vizuală pe timp de noapte. Protejează circulaţia capilară şi venoasă de la nivelul ochilor.  Reduce stresul oxidativ de la nivel ocular.  Toate substanţele active provin din surse naturale. Administrare: 1/ zi. 12 mg luteină şi 450 mcg ze..
36,80Lei Fără TVA:33,76Lei
​​ Tinctura de afin     Tinctura de afin este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Vaccinium myrtillus, aceasta fiind utilizata in medicina traditionala in afectiuni oculare si diabet zaharat.Ingrediente:apa purificata, alcool etilic ..
12,30Lei Fără TVA:10,34Lei
Vitamina A naturala F161Complex de carotenoide vegetale.Menţine sănătatea ochilor.Contribuie la buna funcţionare a sistemului imunitar.Ingrediente/capsulă:extract de crăiţe (Tagetes flos) standardizat în min. 0,21% vitamina A; extract de fructe de Goji (Lycium barbarum) standardiza..
29,10Lei Fără TVA:26,70Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)