Meniu
Cosul Tau

Potență

 Alfa Infinit Potenta comprimate Alfa Infinit Potenta comprimate este recomandat pentru cresterea potentei si sutinerea functiei erectile.Contribuie la:cresterea potentei si a libidoului masculin; sustinerea functiei erectile; imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismului.​ ..
95,90Lei Fără TVA:87,98Lei
 Alfa Mai Fertil comprimate Alfa Mai Fertil comprimate este recomandat pentru mentinerea fertilitatii masculine la un nivel optim si sustinerea secretiei de spermatozoizi.Contribuie la:- mentinerea sanatatii si tonusului aparatului genital masculin; - sustinerea procesului de spermatogenez..
28,80Lei Fără TVA:26,42Lei
 Brânca Ursului tinctură 200ml Este vitalizant, virilizant, fertilizant crescând libidoul și vitalitatea la ambele sexe.Contribuie la:  susţinerea activității secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei; creşterea libidoului şi vitalității organismului la ambele..
45,01Lei Fără TVA:37,82Lei
 Brânca Ursului tinctură 50ml Este vitalizant, virilizant, fertilizant crescând libidoul și vitalitatea la ambele sexe.Contribuie la:  susţinerea activității secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei; creşterea libidoului şi vitalității organismului la ambele ..
15,10Lei Fără TVA:12,69Lei
 Enlarge Enlarge este o combinatie unica de L-Arginina (200 mg) si Ginseng Rosu Coreean (50 mg). Este un preparat natural destinat disfunctiilor sexuale masculine, eficient si lipsit de reactii adverse.Enlarge actioneaza rapid asupra functiei sexuale masculine cu efect demonstrat de imbunat..
53,70Lei Fără TVA:49,27Lei
Fertility Blend Solaray, 100 capsule, Secom Proprietăți:- ecchilibrează nivelul hormonal feminin și masculin;- stimulează dezvoltarea și funcționarea optimă a glandelor sexuale (amplifică nivelul progesteronului și al testosteronului);- îmbunătățește circulația sanguină și nivelul de oxigen cel..
62,20Lei Fără TVA:57,06Lei
Manniphyt - Tonic masculinTonic masculin.  Afrodiziac.  Fitogeriatric.Soluţie pentru uz intern, flacon de 50mlCompoziţie (la 100 g produs): extract din frunze de Damiana (Turnera aphrodisiaca) 20g, extract din scoarţa “Copacului de potenţă” (Muira puama)10g, extract din rădăcină de Ginsen..
23,90Lei Fără TVA:20,08Lei
Maraton Forte Maraton Forte indicatii:Va recomandam produsul Maraton Forte de la Parapharm.Maraton Forte este un produs care va ofera erectii de mai lunga durata si mult mai ferme, senzatie de tinerete si vigoare, atractie sexuala marita, placere sexuala superioara, efectul acestui supliment ..
204,00Lei 157,00Lei Fără TVA:144,04Lei
 Napraznic  NAPRAZNICUL este o plantă recomandată pentru normalizarea activităţii secretorii a glandelor sexuale atât la bărbaţi, cât şi la femei şi îmbunătăţirea rezistenţei organismului.Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; năpraznic (Geranium robertianum) - părţi aeriene (350..
25,10Lei Fără TVA:23,03Lei
Pachet Potenta - Tianli Ultrapower Fiole+PrepotentPachetul nostru contine: 1 cutie Tianli Ultrapower fiole, 1 cutie Prepotent - 2bucTianli fiole Ultra Power  Reteta secretului regal chinezesc din plante naturale – lichid oral.Produs inregistrat la OSIM Nr marca 072863/2005.Sexualitatea&nbs..
167,00Lei 120,00Lei Fără TVA:100,84Lei
Prepotent -2 bucSupliment alimentar ce nu trebuie să substituie o alimentație  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.Poate susține funcția sexuală masculină, menținând apetitul sexual,  erecția și ejacularea normale.Indicat barbaților care și-au pierdut apetitul sexual sau au e..
32,00Lei Fără TVA:29,36Lei
Prepotent - 4 bucSupliment alimentar ce nu trebuie să substituie o alimentație  variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.Poate susține funcția sexuală masculină, menținând apetitul sexual,  erecția și ejacularea normale.Indicat barbaților care și-au pierdut apetitul sexual sau au ..
55,00Lei Fără TVA:50,46Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)