Meniu
Cosul Tau

Ulei esențial de brad siberian (10 ml), Kotys

Ulei esențial de brad siberian (10 ml), Kotys
Un produs Quasar
  • Brand: Kotys
  • Cod Produs:: 6427441012227
19,50Lei
Fără TVA: 17,89Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

Ulei esențial de brad siberian (10 ml), Kotys


Bradul Siberian se regăsește în climatul boreal la înălțimi de 1900 - 2400 m altitudine, rezistă la temperaturi de -50 grade Celsius și poate atinge o înălțime de 30 - 35 m. Uleiul esențial este extras din acele arborelui, prin metoda distilării cu abur, producând o aromă de conifer inconfundabilă.


Administrare uz intern


Pentru uzul intern, uleiul esențial de brad siberian (10 ml), Kotys poate fi folosit, în funcție de sensibilitate, în stare pură, sau diluat cu Ulei de Măsline sau Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Brad Siberian diluat în 3 ml Ulei de Măsline) ajustând doza ca atare. Uleiul esențial de brad siberian se amestecă într-o linguriță cu puțină miere sau suc, se poate pune pe un cubuleț de pâine sau în puțin zahăr.

ACȚIUNI – INTERN: antiseptic respirator, antibacterian, antifungic, diuretic ușor, expectorant, antitusiv, antiseptic urinar ușor, stimulent al circulației cerebrale, depurativ (stimulent al eliminării toxinelor și a deșeurilor de metabolism).

INDICAȚII INTERNE: viroze respiratorii, bronșite infecțioase, tuse uscată, tuse productivă, candidoză digestivă, adjuvant în infecții reno-urinare, intoxicații cronice ale organismului, valori ridicate ale ureei.

Uleiul esențial de brad siberian (10 ml), Kotys poate fi folosit în inhalații singur sau combinat cu alte uleiuri esențiale cum ar fi: eucalipt, mentă, oregano etc. Se fierbe apa într-un vas și se pun câteva picături în apa fierbinte. Se apropie fața de vasul cu apă, se pune peste cap un prosop și se inspiră adânc vaporii emanați din apa fierbinte.


Administrare uz extern


Uleiul esențial de brad siberian (10 ml), Kotys poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi, în stare pură sau după ce a fost diluat în Ulei de Măsline sau de Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Brad Siberian diluat în 3 ml Ulei de Măsline).

ACȚIUNI – EXTERN: antitusiv, calmant psihic, anxiolitic (reduce stările de anxietate), antireumatic, calmant al durerilor musculare, stimulent al respirației (mărește amplitudinea respirației și regularizează ritmul respirator).

INDICAȚII EXTERNE: stări de oboseală, incapacitate de concentrare, pentru diminuarea stresului psihic și anxietății, rinită (nas înfundat), epidemii de gripă, relaxare musculară, reducerea stresului fizic, dureri reumatice, spasme musculare. 

Datorită parfumului său proaspăt, Uleiul esențial de Brad Siberian este utilizat ca ingredient în multe produse de curățenie, parfumuri de cameră, detergenți, lumânări parfumate. Este un excelent dezodorizant.


Aromoterapie


Precum Bradul Siberian care se ridică măreț, impunător în pădurile geroase, Uleiul esențial de brad siberian (10 ml), Kotys promovează claritatea, puterea de decizie, curajul și anduranța. Este un ulei esențial care te ajută sa inspiri, să ai curajul de a merge mai departe, să respiri, să nu uiți că respirația este esențială atunci când muncești pentru realizarea viselor tale, te scoate din apatie amintindu-ți că succesul este acolo pentru fiecare dintre noi și trebuie doar să țintim spre el. Bradul siberian ne încurajează sa avem grijă de noi, pentru că atunci când ne neglijăm deschidem drumul spre frică, teamă și chiar boală.


Cantitate netă: 10 ml


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha