Meniu
Cosul Tau

Ulei esențial de lemongrass (10 ml), Kotys

Ulei esențial de lemongrass (10 ml), Kotys
Un produs Quasar
  • Brand: Kotys
  • Cod Produs:: 6427441012302
21,00Lei
Fără TVA: 19,27Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

Ulei esențial de lemongrass (10 ml), Kotys


Lemongrass, cunoscut și sub denumirea de Iarbă de Lămâie, Citronella sau Verbina de India, este o plantă perenă ce crește și se multiplică rapid, formând o adevarată rețea de rădăcini în sol. Este nativă în India unde și acum crește în sălbăticie. Consumatorii din Asia și America îl preferă ca și aromatizant în ceaiuri, sucuri sau dulciuri. Cât despre proprietățile medicinale, trebuie spus că acest Ulei esențial de Lemongrass are una din cele mai complexe acțiuni, având deopotrivă efecte detoxifiante, reglatoare ale stării emoționale, analgezice și antiseptice.


Administrare uz intern


Pentru uzul intern, uleiul esențial de lemongrass (10 ml), Kotys poate fi folosit, în funcție de sensibilitate, în stare pură, sau diluat cu Ulei de Măsline sau Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Lemongrass diluat în 3 ml Ulei de Măsline) ajustând doza ca atare. Se amestecă într-o linguriță cu puțină miere sau suc, se poate pune pe un cubuleț de pâine sau în puțin zahăr.

ACȚIUNI – INTERN: antiviral, antibacterian, febrifug, antiseptic gastric, antiseptic intestinal, antiseptic reno-urinar, carminativ, diuretic, galactogog, sedativ ușor, antidepresiv, depurativ, antispastic uterin, reduce colesterolul, normalizează apetitul alimentar.

INDICAȚII INTERNE: stres post-traumatic, depresie și anxietate post-traumatică, infecții gastrice și intestinale, adjuvant în cistite și pielite, febră de diverse etiologii, balonare, retenție de apă în țesuturi, crampe menstruale.


Administrare uz extern


Uleiul esențial de lemongrass (10 ml), Kotys poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi, în stare pură sau după ce a fost diluat în Ulei de Măsline sau de Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Lemongrass diluat în 3 ml Ulei de Măsline).

ACȚIUNI – EXTERN: Dezinfectant, analgezic, astringent (cicatrizant, vasoconstrictor), insecticid, deodorant, antifungic, antiinflamator pentru scalp, tonic venos și cutanat, vasodilatator, stimulează circulația sanguină, repulsiv pentru insecte, dezodorizant, parfumant.

INDICAȚII EXTERNE: dureri musculare, dureri de cap asociate infecțiilor bacteriene, virale,  și virozelor gripale, dureri menstruale, răni (tăieturi, împunsături, zgârieturi – efect dezinfectant și cicatrizant), sângerări ale gingiilor (astringent), dureri și rigiditate articulară, ameliorarea artritei,  candidoze, infecții și inflamații ale scalpului, tonifierea pielii, stimularea circulației sanguine periferice, în tratamente anticelulitice, agent odorizant în formula deodorantelor, a cremelor de picioare, a săpunurilor, aplicații capilare pentru strălucirea părului, alungarea insectelor sub formă de spray de corp sau prin vaporizare sau difuzare aeriană, odorizarea și împrospătarea mediului ambiant.


Aromoterapie


Uleiul esențial de lemongrass (10 ml), Kotys îmbunătățește starea de spirit, aduce buna dispoziție, împrospătează și oferă protecție emoțională, ușurează tranzițiile emoționale, reduce oboseala, este un ulei foarte bun în caz de agitație și neliniște, împrospătează, răcorește, ridică moralul.


Cantitate netă: 10 ml


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha