Meniu
Cosul Tau

Ulei esențial de pin silvestru (10ml), Kotys

Ulei esențial de pin silvestru (10ml), Kotys
Un produs Quasar
  • Brand: Kotys
  • Cod Produs:: 6427441012326
19,50Lei
Fără TVA: 17,89Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

Ulei esențial de pin silvestru (10 ml), Kotys


Pinul este cunoscut drept specie-pionier – un club select și foarte restrâns de arbori care au o rezistență ieșită din comun la ger, secetă, arșiță, soluri sărace, fiind printre cele mai puternice organisme vegetale din lume. Arma secretă a pinului este chiar uleiul volatil pe care această plantă îl sintetizează, ce stă concentrat în acele sale dure și ascuțite.

Ei bine, uleiul de pin poartă cu el foarte multe din calitățile arborelui din care provine, fiind un adversar puternic al bacteriilor, virușilor și fungilor care plutesc în aer. Chiar la nivel psihic, conform cercetărilor științifice, uleiul de pin induce o stare de stabilitate, de tonus, de siguranță, conferind parcă ceva din impetuozitatea și forța pinului. Apoi, acest ulei este printre puținele antialergice din clasa sa de substanțe, ușurând respirația, calmând tusea, luptând contra infecțiilor bronșice, pulmonare sau nazale.


Administrare uz intern

Pentru uzul intern, uleiul esențial de pin silvestru (10ml), Kotys poate fi folosit, în funcție de sensibilitate, în stare pură sau diluat cu Ulei de Măsline sau Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Pin Silvestru diluat în 3 ml Ulei de Măsline) ajustând doza ca atare. Se amestecă într-o linguriță cu puțină miere sau suc, se poate pune pe un cubuleț de pâine sau în puțin zahăr.

ACȚIUNI – INTERN: antiinflamator respirator, antiinflamator urinar, antitusiv, stimulent respirator, tonic psihic, diuretic ușor, depurativ, antiseptic urinar, antibacterian, antifungic, antiseptic asupra căilor respiratorii, expectorant.

INDICAȚII INTERNE: bronșită astmatiformă, prevenirea astmului, tuse de diverse etiologii, infecții urinare, infecții renale, retenție de apă în țesuturi, adjuvant în alergii respiratorii.

Uleiul esențial de pin silvestru (10ml), Kotys poate fi folosit în inhalații singur sau combinat cu alte uleiuri esențiale cum ar fi: mentă, eucalipt, oregano etc. Se fierbe apa într-un vas și se pun câteva picături de ulei în apa fierbinte. Se apropie fața de vasul cu apă, se pune peste cap un prosop și se inspiră adânc vaporii emanați din apa fierbinte.


Administrare uz extern

Uleiul esențial de pin silvestru (10ml), Kotys poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi, în stare pură sau după ce a fost diluat în Ulei de Măsline sau de Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Pin Silvestru diluat în 3 ml Ulei de Măsline).

ACȚIUNI – EXTERN: antialergic, antitusiv, stimulent respirator, antireumatic, tonic psihic, antidepresiv, stimulent al respirației (mărește amplitudinea respirației și regularizează ritmul respirator), antialergic, purificator al aerului (aerosolii de ulei de pin), bactericid, antifungic, antialgic, încălzitor, stimulează circulația periferică, decongestionant limfatic.

INDICAȚII EXTERNE: dureri musculare, crampe musculare, depresie, stări astenice, alergii respiratorii, adjuvant în astmul bronșic, nevralgii cu localizare diversă, reducerea stresului, dureri reumatice, infestarea aerului cu mucegaiuri (Aspergillus flavus, A. fumigatus, A. niger).

Uleiul esențial de pin silvestru (10ml), Kotys se mai poate folosi ca ingredient pentru prepararea de creme, balsamuri și alifii. Uleiul de pin silvestru poate fi aplicat sub formă de masaj încălzitor, înainte de sport sau pentru membre reci diluat în ulei vegetal, aplicat prin masaj pe zonele cu dureri reumatismale, artrite, sciatică, picioare dureroase sau umflate. De asemenea, diluat în ulei vegetal, uleiul esențial de pin silvestru poate fi aplicat prin masaj pe spate pentru fortificarea sistemului imunitar, în special în sezonul rece, inclus într-o bază de cremă sau în ulei vegetal, aplicat prin frecționare pe torace în caz de probleme ale tractului respirator, bronșite, sinuzite, laringite. Totodată, poate fi utilizat ca esență parfumantă, tonică și antiseptică pentru săpunuri și produse de igienă.


Aromoterapie

Uleiul esențial de pin silvestru (10ml), Kotys poate fi utilizat în vaporizator sau pulverizat în încăperi, eventual împreună cu alte esențe, în caz de oboseală, epuizare fizică și mentală, astenie, creează o stare de bună dispoziție. Pe plan emoțional, ne ajută să ne eliberăm mintea și corpul de tensiune și încordare. Ne insufla încredere în propriile noastre puteri.


Cantitate netă: 10 ml


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha