Meniu
Cosul Tau

Ulei esențial de tămâie (10 ml), Kotys

Ulei esențial de tămâie (10 ml), Kotys
Un produs Quasar
21,00Lei
Fără TVA: 19,27Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

Ulei esențial de tămâie (10 ml), Kotys


Tămâia este cunoscută prin excelență ca o plantă sacră, fiind parte integrantă a ritualului ortodox. În lumina celor mai recente studii medicale, Uleiul de Tămâie este o adevarată revelație pentru lumea stiințifică, fiind un remediu anti-cancer, un imunostimulent și antiinflamator redutabil. 


Administrare uz intern


Pentru uzul intern, uleiul esențial de tămâie (10 ml), Kotys poate fi folosit, în funcție de sensibilitate, în stare pură, sau diluat cu Ulei de Măsline sau Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml ulei de tămâie diluat în 3 ml Ulei de Măsline) ajustând doza ca atare. Se amestecă într-o linguriță cu puțină miere sau suc, se poate pune pe un cubuleț de pâine sau în puțin zahăr.

ACȚIUNI – INTERN: antitumoral (declanșează apoptoza/autodistrugerea celulelor maligne), diuretic, calculolitic (dizolvă calculii), expectorant, antiseptic general, emenagog, tonic uterin, carminativ, stimulent digestiv, antireumatic, antiinflamator general, antiinflamator articular. Reduce reacțiile la stres și emoțiile negative. Ajută împotriva anxietății și a depresiei. Intensifică sistemul imunitar și previne răceala. Distruge bacteriile și virușii. Previne semnele vârstei asupra tenului și a pielii. Ajută memoria. Reduce durerile, crampele, constipația, migrenele, anxietatea și schimbările de dispoziție. Este benefic fertilității. Ajută digestia. Îmbunătățeste calitatea somnului.

INDICAȚII INTERNE: adjuvant în micro-calculi renali, reumatism, adjuvant în cancer, viroze respiratorii, tuse, bronșită, pneumonie, reumatism, menopauză.


Administrare uz extern


Uleiul esențial de tămâie (10 ml), Kotys poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi, în stare pură sau după ce a fost diluat în Ulei de Măsline sau de Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Tămâie diluat în 3 ml Ulei de Măsline).

ACȚIUNI – EXTERN: vulnerar (grăbește vindecarea rănilor), antireumatic, întinerește pielea, radioprotector.

INDICAȚII EXTERNE: răni care se vindecă greu, cicatrici inestetice, adjuvant în cancer de piele, arsuri produse de expunere la ultraviolete, leziuni cutanate produse de iradiere, circulație periferică deficitară.


Aromoterapie


Uleiul esențial de tămâie (10 ml), Kotys induce o stare de calm, diminuează anxietatea și induce o respirație mai profundă, fiind potrivit pentru meditație. Uleiul esențial de tămâie este recunoscut pentru efectele sale clarificatoare și de revigorare asupra corpului și minții. Când este difuzat în casa ta, conferă o stare de protecție și încurajează stările de spirit sănătoase. Calmează mintea, curăță respirația, iar picurat în lampa de aromoterapie sau în cadă, ajută în răceli, laringite și alte afecțiuni din aceeași sferă, calmează durerile articulare și cele musculare.


Cantitate netă: 10 ml


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha