Meniu
Cosul Tau

Ulei esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys

Ulei esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys
Un produs Quasar
  • Brand: Kotys
  • Cod Produs:: 6427441012418
21,00Lei
Fără TVA: 19,27Lei
Livrare rapidă
În limita stocului
5% reducere pentru orice plata cu cardul
Plateste in siguranta
0790 780 651 / 0768 587 847
Luni-Duminică între orele: 08 - 22
Retur 10 zile
Fără alte explicații și fără nici un cost suplimentar

Ulei esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys


Arborele de Ceai este un arbore nativ în Australia, preferă zonele mlăștinoase, dar este cultivat acum pe imense plantații.

Astăzi, acesta a căpătat întrebuințări dintre cele mai diverse, fiind folosit în întreaga lume. Uleiul esențial de arbore de ceai (tea tree) are virtuți incontestabile și dovedite, acționează eficient împotriva infecțiilor bacteriene, virale și fungice și este considerat a fi unul dintre cele mai neiritante uleiuri antiseptice.


Administrare uz intern 


Pentru uzul intern, uleiul esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys poate fi folosit, în funcție de sensibilitate, în stare pură, sau diluat cu Ulei de Măsline sau Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Arbore de Ceai diluat în 3 ml Ulei de Masline) ajustând doza ca atare. Uleiul esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys se amestecă într-o linguriță cu puțină miere sau suc, se poate pune pe un cubuleț de pâine sau în puțin zahăr. Uleiul se administrează timp de 7-14 zile. Cura se poate repeta după o pauză de 2 săptămâni.

Blând și cu un miros plăcut, Uleiul esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys este utilizat nu doar pentru desfătarea simțurilor. Administrat intern reprezintă o soluție reală în vindecarea infecțiilor virale, bacteriene și fungice, respectiv ale tractului genital și urinar (cistită, uretrită, infecții cu candida etc). 


Administrare uz extern


Uleiul esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys poate fi folosit și extern prin aplicare în zona afectată de 2-3 ori pe zi, în stare pură sau după ce a fost diluat în Ulei de Măsline sau de Floarea Soarelui în proporție de 1 la 4 (ex: 1 ml Ulei esențial de Arbore de Ceai diluat în 3 ml Ulei de Măsline). Deși poate fi administrat cu succes și intern, Uleiul esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys se remarcă îndeosebi la capitolul utilizări externe, având rezultate extraordinare în tratarea mai multor afecțiuni dermatologice, infecții ale unghiilor și probleme specifice aparatului respirator.

ACȚIUNI – EXTERN: Uleiul esențial de arbore de ceai este cel mai puternic antiinfecțios din lume, distrugând virușii (antiviral), bacteriile (antibiotic), infrabacteriile, fungii/ciupercile parazite (antifungic), protozoarele. Are efect antibiotic asupra Staphylococcus Aureus, Escherichia Coli, Haemophilus Influenzae, Streptococcus Pyogenes, Streptococcus Pneumoniae, Mycobacterium Avium, Pseudomonas Aeruginosa, Enterococcus Faecium etc. Efect antifungic asupra Candida Alba, Candida Glabrata, Aspergillus Niger, Penicillium Sp. etc.

INDICAȚII EXTERNE: Eczeme infecțioase, guturai și viroze respiratorii în general (inhalații, aromatizări), dezinfectarea aerului în timpul epidemiilor, dezinfectarea mâinilor în timpul epidemiilor, dezinfectarea aerului de germenii mucegaiului (pentru astmatici și alergici), acnee, infecții cu ciuperci ale scalpului, degerături, boala piciorului de atlet, infecții fungice ale pielii în general, mușcături de insecte (inclusiv căpușe), arsuri de gradele 1 și 2, arsuri solare, răni, răni infectate, adjuvant în psoriazis, adjuvant în cancerul de piele.


Aromoterapie


Pe plan fizic uleiul esențial de arbore de ceai (10 ml), Kotys este un ulei care întărește corpul și-al lui sistem imunitar. Pe plan psihologic și emoțional face, în mod evident, același lucru. Nu întâmplător este uleiul care se folosește de la primele simptome de boală – psihologic el oferă foarte multă tărie și combate victimizarea. Arborele de Ceai nu permite să ne pierdem încrederea în noi, ridică moralul și aduce multă forță, întărește sistemul nervos și se potrivește mai ales celor care suferă de oboseală mentală și debilitate nervoasă, celor care au un sistem imunitar slăbit și o slăbiciune în fața bolii. 


Cantitate netă: 10 ml

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha