Meniu
Cosul Tau

Uleiuri Esențiale

Ulei esențial de arbore de ceai (10 ml), KotysArborele de Ceai este un arbore nativ în Australia, preferă zonele mlăștinoase, dar este cultivat acum pe imense plantații.Astăzi, acesta a căpătat întrebuințări dintre cele mai diverse, fiind folosit în întreaga lume. Uleiul esențial de arbore de ceai (..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de brad siberian (10 ml), EnigmaIstoricBradul Siberian se regăsește în climatul boreal la înălțimi de 1900-2400 metri altitudine, rezistă la temperaturi de -50 grade Celsius și poate atinge o înălțime de 30 - 35 metri.BeneficiiUlei esențial de brad siberian (10 ml), Enigma este extras ..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de brad siberian (10 ml), KotysBradul Siberian se regăsește în climatul boreal la înălțimi de 1900 - 2400 m altitudine, rezistă la temperaturi de -50 grade Celsius și poate atinge o înălțime de 30 - 35 m. Uleiul esențial este extras din acele arborelui, prin metoda distilării cu abur, ..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de busuioc (10 ml), KotysBusuiocul este o plantă aromată, folosită pentru condimentarea preparatelor culinare. Pe lângă gustul foarte plăcut, busuiocul are și foarte multe beneficii pentru sănătate. Proprietățile busuiocului sunt date de conținutul de substanțe active pe care le conțin..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de cimbru (10 ml), EnigmaIstoricCimbrul este folosit din cele mai vechi timpuri de romani, greci și egipteni. Grecii foloseau cimbrul ca tonic al sistemului nervos și pentru stimularea simțurilor. Era ars pentru îndepărtarea insectelor și pentru conservarea cărnii. Soldații romani adău..
27,00Lei Fără TVA:24,77Lei
Ulei esențial de cuișoare (10 ml), KotysOriginare din Indonezia, cuișoarele sunt muguri de flori uscate ale arborelui de cuișoare. Numele condimentului provine de la cuvântul latinesc „clavus”, care înseamnă „unghie”, deoarece forma unui cuișor uscat se aseamănă cu cea a unei unghii. Cuișoarele prov..
23,00Lei Fără TVA:21,10Lei
Ulei esențial de eucalipt (10 ml), EnigmaIstoricUleiul esențial de Eucalipt este indigen regiunilor australiene și este un remediu eficient împotriva multor afecțiuni, de la dureri de cap și migrene până la dureri musculare. Arborele de Eucalipt Globulus se mai numeste și Blue Gum – Guma Albastră sa..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de eucalipt (10 ml), KotysUleiul esențial de eucalipt (10 ml), Kotys este indigen regiunilor australiene și este un remediu eficient împotriva multor afecțiuni, de la dureri de cap și migrene până la dureri musculare. Uleiul esențial de Eucalipt face parte din categoria uleiurilor puri..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de lavandă (10 ml), EnigmaIstoricExtras din florile înmiresmate ale lavandei, prin distilarea la aburi, uleiul de lavandă este bogat în proprietăți și folosit în numeroase combinații, având o mulțime de beneficii pentru sănătate. Calitățile sale aromatice au fost descoperite cu mult ti..
23,00Lei Fără TVA:21,10Lei
Ulei esențial de lemongrass (10 ml), KotysLemongrass, cunoscut și sub denumirea de Iarbă de Lămâie, Citronella sau Verbina de India, este o plantă perenă ce crește și se multiplică rapid, formând o adevarată rețea de rădăcini în sol. Este nativă în India unde și acum crește în sălbăticie. Consumator..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de lămâie (10 ml), KotysUleiul esențial de Lămâie are numeroase beneficii pentru organism contribuind la menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate prin acțiuni echilibrante pe diferite planuri, atât prin utilizare externă, cât și internă, oferindu-ne o abundență de beneficii, prop..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de mentă (10 ml), Kotys Uleiul esențial de mentă este cunoscut pentru aroma sa puternic revigorantă și energizantă, care reușește să trezească și să dăruiască o stare de bine interioară. Este folosit de asemenea pentru împrospătarea respirației, pentru reducerea problemelor legate..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)