Meniu
Cosul Tau

Uleiuri Esențiale

Ulei esențial de arbore de ceai (10 ml), KotysArborele de Ceai este un arbore nativ în Australia, preferă zonele mlăștinoase, dar este cultivat acum pe imense plantații.Astăzi, acesta a căpătat întrebuințări dintre cele mai diverse, fiind folosit în întreaga lume. Uleiul esențial de arbore de ceai (..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de brad siberian (10 ml), KotysBradul Siberian se regăsește în climatul boreal la înălțimi de 1900 - 2400 m altitudine, rezistă la temperaturi de -50 grade Celsius și poate atinge o înălțime de 30 - 35 m. Uleiul esențial este extras din acele arborelui, prin metoda distilării cu abur, ..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de busuioc (10 ml), KotysBusuiocul este o plantă aromată, folosită pentru condimentarea preparatelor culinare. Pe lângă gustul foarte plăcut, busuiocul are și foarte multe beneficii pentru sănătate. Proprietățile busuiocului sunt date de conținutul de substanțe active pe care le conțin..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de cuișoare (10 ml), KotysOriginare din Indonezia, cuișoarele sunt muguri de flori uscate ale arborelui de cuișoare. Numele condimentului provine de la cuvântul latinesc „clavus”, care înseamnă „unghie”, deoarece forma unui cuișor uscat se aseamănă cu cea a unei unghii. Cuișoarele prov..
23,00Lei Fără TVA:21,10Lei
Ulei esențial de lemongrass (10 ml), KotysLemongrass, cunoscut și sub denumirea de Iarbă de Lămâie, Citronella sau Verbina de India, este o plantă perenă ce crește și se multiplică rapid, formând o adevarată rețea de rădăcini în sol. Este nativă în India unde și acum crește în sălbăticie. Consumator..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de lămâie (10 ml), KotysUleiul esențial de Lămâie are numeroase beneficii pentru organism contribuind la menținerea și îmbunătățirea stării de sănătate prin acțiuni echilibrante pe diferite planuri, atât prin utilizare externă, cât și internă, oferindu-ne o abundență de beneficii, prop..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de mentă (10 ml), Kotys Uleiul esențial de mentă este cunoscut pentru aroma sa puternic revigorantă și energizantă, care reușește să trezească și să dăruiască o stare de bine interioară. Este folosit de asemenea pentru împrospătarea respirației, pentru reducerea problemelor legate..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de oregano (10 ml), KotysSubstanța denumită Carvacrol prezentă în Uleiul de Oregano sălbatic, este considerată una dintre cele mai puternice substanțe antivirale, antibacteriene și antifungice obținute pe cale naturală.Carvacrolul omoară paraziții de orice natură. Carvacrolul inhi..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de pin silvestru (10 ml), KotysPinul este cunoscut drept specie-pionier – un club select și foarte restrâns de arbori care au o rezistență ieșită din comun la ger, secetă, arșiță, soluri sărace, fiind printre cele mai puternice organisme vegetale din lume. Arma secretă a pinului este c..
19,50Lei Fără TVA:17,89Lei
Ulei esențial de salvie (10 ml), KotysSalvia este considerată o plantă tămăduitoare, fiind o sursă abundentă de substanțe folositoare organismului. Nu sunt ușor de decelat cele mai importante calități medicinale ale Uleiului esențial de Salvie care deopotrivă acționează la nivelul psihicului și sist..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de scorțișoară (10 ml), KotysAroma caldă și condimentată a scorțișoarei este îndrăgită în întreaga lume. Scorțișoara este obținută dintr-un arbore tropical veșnic verde, care crește până la 13 m înălțime și are scoarța, frunzele și florile extrem de parfumate. Scorțișoara este utilizat..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Ulei esențial de tămâie (10 ml), KotysTămâia este cunoscută prin excelență ca o plantă sacră, fiind parte integrantă a ritualului ortodox. În lumina celor mai recente studii medicale, Uleiul de Tămâie este o adevarată revelație pentru lumea stiințifică, fiind un remediu anti-cancer, un imunostimulen..
21,00Lei Fără TVA:19,27Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)