Meniu
Cosul Tau

Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP

Hot
Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP
  60,00Lei
  Fără TVA: 55,05Lei
  Transport Gratuit
  Pentru comenzi totale de peste 400 de RON, transportul este gratuit.
  5% reducere pentru orice plata cu cardul
  Plateste in siguranta
  0790 780 651
  Luni-Vineri intre orele: 08-16
  0768 587 847
  Luni-Duminica intre orele: 16-22

  Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP   

                                                       

  Vitamina D Lipozomală 4000 IU LIPOSHELL® (30 plicuri), VITA-D-LIP conține o cantitate ridicată de vitamina D lipozomală și a fost realizat prin utilizarea tehnologiei brevetate LIPOSHELL®. Aceasta permite obținerea unei eficiențe sporite în transportul vitaminei D în corp și o biocompatibilitate ridicată. Produsul este destinat persoanelor adulte care au o cerere crescută de vitamina D din cauza expunerii insuficiente la soare (care lucrează predominant în interior). De asemenea, vitamina D lipozomală este recomandată persoanelor care folosesc produse cosmetice cu filtre UV (îndeosebi în timpul verii) sau au pielea negricioasă (cu conținut ridicat de melanină). Este indicat a se administra Vitamina D Lipozomală și în perioadele cu regim de insolație scăzută (octombrie-martie). 

  Vitamina D contribuie la absorbția calciului și a fosforului și la menținerea concentrațiilor optime de calciu în sânge. Aceasta susține funcționarea în parametri normali a sistemului muscular și imunitar. De asemenea, vitamina D lipozomală menține sănătatea sistemului osos și a dinților și sprijină procesul de diviziune celulară.
  Cum funcționează lipozomii?


  Prin atribuirea termenului de “Lipozomală”, cercetătorii se referă la faptul că atunci când Vitamina D este utilizată sub formă microîncapsulată, aceasta are o rată mult mai ridicată de absorbție față de Vitamina D clasică.*

  Lipozomii sunt vezicule lipidice ale căror straturi exterioare constau din membrane duble, așa cum se poate găsi în toate membranele biologice ale corpului.

  În interiorul lor, pot transporta substanțe diferite, indiferent de sarcina, mărimea sau structura lor, protejându-se de enzimele proprii ale organismului în tractul digestiv și, într-o oarecare măsură, chiar și de acidul gastric.

  Fosfolipidele capabile să îndeplinească aceste sarcini sunt utilizate pentru producerea lipozomilor și sunt de origine vegetală, de exemplu, din floarea-soarelui.

  Lipozomii fuzionează cu membranele celulare datorită asemănării lor structurale.

  Întrucât membranele constau în fosfolipide, care reprezintă elemente de construcție a întregii vieți, absorbția acestora este o prioritate, astfel încât acestea ajung ușor la destinație.


  Cum ajung lipozomii funcționali la destinație?


  Scopul este să se atingă fluxul sanguin prin intermediul celulelor epiteliale mucoase și intestinale. Un lipozom poate fuziona cu celulele și poate livra direct ingredientul activ. Acest lucru duce la o absorbție aproape completă!

  Prin această absorbție îmbunătățită, biodisponibilitatea poate fi semnificativ crescută, iar impactul unei substanțe este optimizat.

  Efectele secundare ale unor minerale cu doze mari precum magneziu pot fi ocolite.

  Prea mult magneziu din intestin ar promova doar înroșirea și ar provoca diaree, dar magneziul lipozomal nu este reținut în intestin. Prin urmare, nu apar efecte secundare osmotice datorate dozelor mari.

  În concluzie, suplimentele lipozomale sunt foarte biodisponibile, alimente funcționale eficiente care sunt simple și, luate pe cale orală, foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi.

  Potențialul agenților naturali se poate manifesta imediat, deoarece aceștia ajung în cele din urmă în sânge și celule.


  Prezentare: Cutie cu 30 pliculețe a câte 5g gel. Greutate netă 150g.


  Ingrediente/plic:

  • agenti de încărcare: apă, glicerol;
  • stabilizator: pectine;
  • aromă naturală: pepene galben (propilenglicol);
  • corector de aciditate – acid ascorbic;
  • lecitină din Soia (Glycine hispida) – 6,62mg*;
  • vitamina D3/colecalciferol – 4000UI/100mcg/2000% VNR** (*doza zilnică nu a fost stabilită; **Valoare Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011). 


  Mod de utilizare: Numai pentru adulți. 1 plic pe zi, ingerat direct sau dizolvat într-o cantitate mică de apă. A nu se dizolva conținutul plicului în băuturi calde. 


  Atenționări:

  • A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.
  • A se păstra la temperatura camerei, la loc ferit de surse de lumină și căldură.
  • A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
  • Persoanele cu predispoziție la formarea de pietre la rinichi sau cele care suferă de pietre la rinichi trebuie să consulte un medic înainte de utilizare.
  • Contraindicat persoanelor alergice la soia.


  Acest produs este un supliment alimentar și nu înlocuiește o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.


  Produs notificat la SNPMAPS, AA 12505/2019. Vezi notificarea aici.

  Deținător notificare: NATURALI PROD SRL; DUMBRĂVIȚA, str. J. S. Bach, Nr. 34, Jud. TIMIȘ

  Producător: Lipid Systems sp. z o.o., Polonia


  Spune-ţi opinia

  Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
  Rău Bun
  Captcha