Meniu
Cosul Tau

Afectiuni Gastrice

 Bitter 50 Plante de Leac cu Ganoderma tinctură200ml/500 ml _______________ _______________ _______________ _______________________________ Produsul este un tonic amar din 50 de plante de leac cu ganoderma recomandat în: reducerea oboselii, îmbunătățirea stării generale și a rezistenței organis..
89,00Lei Fără TVA:74,79Lei
Bitter Suedez Original Bano (500 ml), ParapharmBitter Suedez Original Bano (500 ml), Parapharm este un produs 100 % natural. Bitterul suedez este obținut dupa o metodă originală a Mariei Treben, din cele mai prețioase plante medicinale cunoscute. Aceste picături suedeze se folosesc în medicin..
119,00Lei Fără TVA:100,00Lei
Burdock (Brusture) 425 mg Solaray, 100 capsule, SecomProprietăți:- contribuie la menținerea sănătății pielii, părului și la funcționarea normală a sistemului digestiv;- sub formă de capsule vegetale, ce pot fi administrate și în dietele vegetariene sau vegane.- mentinerea sanatatii pielii si a parul..
41,88Lei Fără TVA:38,42Lei
 Cimbrișor tinctură50 mlProdusul este antiseptic respirator și menține sănătatea laringelui, traheei și bronhiilor.Contribuie la:Intern:reducerea riscului de contaminare bacteriană a tractului respirator şi digestiv; creşterea poftei de mâncare; susţinerea secreţiei ..
13,00Lei Fără TVA:10,92Lei
 Coada Șoricelului tinctură50 mlProdusul are efect digestiv, tonic hepatic, astringent, menține flora bacteriană normală în întregul organism și menține procesul de coagulare a sângelui în limite normale.Contribuie la: Intern: reducerea riscului de contaminare bacteriană a tractului intesti..
13,00Lei Fără TVA:10,92Lei
Favorizează o digestie sănătoasăIngrediente/capsulăfructe de coriandru (Coriandri fructus) frunze de dafin (Lauri folium) rizomi de obligeană (Calami rhizoma) rădăcină de genţiană (Gentianae radix)  rizomi de ghimbir (Zingiberis rhizoma)  extract de Carica papaya standardizat în papaină 4..
25,30Lei Fără TVA:23,21Lei
Enterostop 30 capsule - D68Enterostop ajută la eliminarea disconfortului unui tranzit intestinal accelerat.Efecte benefice:antidiareic, astringent, cicatrizant antiseptic intestinal antiinflamator absoarbe gazele şi toxinele din intestinRecomandări:diaree; enterite; colite de fer..
18,40Lei Fără TVA:16,88Lei
 Gastroclam  GASTROCALM este un produs natural recomandat pentru menţinerea sănătăţii stomacului.Ingrediente/comprimat: celuloză microcristalină; gălbenele (Calendula officinalis) - flori (100 mg); salcâm (Robinia pseudacacia) - flori (100 mg); lactoză monohidrat; roiniţă (Melissa officina..
31,30Lei Fără TVA:28,72Lei
 Gențiană tinctură50 mlProdusul are efect de detoxifiere, este tonic amar, colagog, coleretic și stimulent digestiv.Contribuie la: susţinerea secreţiei şi eliminării bilei; protejarea celulelor hepatice; susţinerea secreţiei gastrice şi îmbunătăţirea digestiei; creşterea poftei de ..
13,00Lei Fără TVA:10,92Lei
 Ghimbir tinctura Ghimbir tinctura este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din radacina plantei Zingiber officinal, si este indicata pentru functionarea normala a digestiei, reducerea gretei data de raul de miscare, cresterea poftei de mancare si sustinerea bunei function..
13,00Lei Fără TVA:10,92Lei
 Sirop Creşte Pofta de Mâncare200 mlÎngeraşul Sirop Creşte Pofta de Mâncare este un produs natural recomandat copiilor cu apetit alimentar capricios.   Contribuie la:creşterea poftei de mâncare; îmbunătăţirea digestiei; reducerea stărilor de oboseală şi slăbiciune; îmbunătăţirea vi..
24,20Lei Fără TVA:22,20Lei
Laxatinil, marmeladă & laxativMarmeladă cu continut de Tamarin, Cassia, Coriandru, compusa in principal din zaharuri, dar si din procente mai mici de fibre, proteine si grasimi.Contine saruri minerale importante, in principal potasiu, impreuna cu cantitati mai mici de fosfor, magneziu, sodiu, ca..
57,00Lei Fără TVA:52,29Lei
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)