Meniu
Cosul Tau

Antidiabetice Naturiste

DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Gastro este un ceai din plante medicinale ce sustine digestia si apetitul, mentine balanta gazelor intestinale, sustine functia de eliminare si confortul digestiv, sanatatea intestinelor si buna lor..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DiavitConcentrat natural din fructe de Vaccinium myrtillus L. (afin) si Hippophae rhamnoides L (catina) din flora spontana, obtinut prin procedee originale care-i pastreaza principalele component active, cu adaos de meritoza, amidon, lactoza, gelatin, stearat de magneziug (E572) si talc (E553b). E..
30,00Lei Fără TVA:27,52Lei
 Gluconature - Antidiabet 60cps Cel mai eficient produs pentru diabet!Ştiinţă din natură – produs 100% naturalReface si protejează celulele beta din pancreasScade glicemia si reglează tensiuneaFormulă bazată numai pe ingrediente vegetaleReţeta echilibrului tău zilnicSănătate şi lon..
74,30Lei Fără TVA:68,17Lei
M97 Glicostat - 60cpsSusţine metabolismul glucidicSusţine funcţiile pancreasuluiIngrediente/capsulă:extract de fructe de castravete amar (Momordicae fructus) standardizat în min. 8% polipeptide 235 mg; seminţe de schinduf (Foenum-graeci semen); extract de frunze de măslin (Olivae folium)..
38,30Lei Fără TVA:35,14Lei
Polygemma 19 - Ajută la menţinerea nivelului normal al glucozei în sânge – 50mlCombinaţie de extracte gemoterapice din muguri de Dud negru, Nuc şi mlădiţe de AfinAcţiune hipoglicemiantă Îmbunătăţeşte funcţionarea pancreasului Adjuvant în complicaţiile vasculare ale diabetuluiMo..
35,70Lei Fără TVA:30,00Lei
Q-Diab Extract din plante 50ml KotysDescriereQ Diab este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru normalizarea glicemiei. Este un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au un rol benefic asupra organismului:sustin menti..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)