Meniu
Cosul Tau

Antiinflamatoare naturale

 Calciu Magneziu D3 Compoziţie per 5 comprimate Calciu 500mg  Magneziu 250mg 66,65% Vitamina D3 7.5μg     CaracteristiciAcest produs utilizează calciu și magneziu legate organic (sub formă de citrat), având avantajul unei biodisponibilități mai..
28,20Lei Fără TVA:25,87Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Mineral este un ceai din plante medicinale ce sustine mineralizarea organismului, mentine sanatatea pielii, a unghiilor si a parului, intareste sistemul locomotor, sustine articulatiile si protejeaz..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Reuma este un ceai din plante medicinale ce sustine sistemul locomotor, oasele, muschii, articulatiile si tendoanele, sustine sanatatea rinichilor, eliminarea pe cale renala a apei si buna functiona..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
 Celadrin™ Extract Forte - 60 capsule  Avantaje:Sprijina sanatatea si mobilitatea articulatiilor, reduce disconfortul la nivel articular si muscular si ajuta la normalizarea cantitatii de lichid sinovial. Acesta este un produs marca Barny's® Premium Quality Product - produs de calitate s..
77,40Lei Fără TVA:71,01Lei
 Avantaje:Celadrin este un preparat 100% natural, care se bazeaza pe o formula inovatoare de acizi grasi esterificati (cetilati), utilizat de milioane de oameni la nivel mondial! Avand o concentratie dubla de acizi grasi esterificati (Celadrin™) si de mentol fata de formula clasica a produsului ..
51,90Lei Fără TVA:43,61Lei
 CH Alpha Osteo peptide bioactive de colagen 30plicuri, Gelita Health  Preparat inovator, recunoscut international, cu ingrediente de ultima generatie - Colagen Fortibone®- distins cu premiile „German Innovation Award 2019”/Excelenta in inovatie farmaceutica - Germania, „Ingre..
141,70Lei Fără TVA:119,08Lei
 Coada Calului tinctură50 mlProdusul combate căderea părului și este antiinflamator și remineralizant.Contribuie la Extern: menţinerea sănătății scalpului şi combaterea căderii părului; reducerea disconfortului care apare la nivelul articulaţiilor, ligamentelor şi tendoanelor; reducerea tra..
13,00Lei Fără TVA:10,92Lei
 Colagen Lichid CH Alpha Plus (30 fiole), Gelita Health  Descriere GELITA Health Gmbh, Germania, este o companie cu renume mondial, nr. 1 în lume pentru produse cu gelatină și colagen, cu 140 de ani de activitate pe piața internațională și este producăt..
167,20Lei Fără TVA:140,50Lei
 Cortizon Natural comprimate60 comprimate _________________________________________________________________________ Scade inflamația în alergii. _________________________________________________________________________ Cortizon Natural este un produs recomandat pentru reducerea disconfortului c..
39,20Lei Fără TVA:35,96Lei
Curarti Attack (7 tablete), PlamecaCurarti Attack (7 tablete), Plameca este un supliment alimentat ce conține vitamina C, proteine, turmeric (curcuma) și acid hialuronic.Avantaje:Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a ligamentelor, a pielii, dinților și..
24,00Lei Fără TVA:22,02Lei
Curarti Colagtium, 30 cpsAcest produs este un supliment alimentar, cu membrana din  coaja de ou, collagen marin, turmeric complex Curarti® cu toate caracteristicile turmericului și complexat cu betaciclodextrină pentru o mai bună solubilitate și absorbție, vitamina C și acid hialuronic care sus..
55,00Lei Fără TVA:50,46Lei
Curarti Complex (280 g), PlamecaCurarti Complex (280 g), Plameca este un supliment alimentar utilizat pentru sănătatea articulațiilor. Curarti Complex conține vitamina C, proteine, turmeric (curcuma), acid hialuronic și betaciclodextrină (pentru solubilitate și absorbție mărite). Avan..
70,00Lei Fără TVA:64,22Lei
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)