Meniu
Cosul Tau

Kotys

L-5-Hidroxitriptofan este un aminoacid precursor al neurotransmițătorului serotonină, iar împreună cu vitaminele B6 și B3 contribuie la funcționarea normală și menținerea sănătății sistemului nervos și a sănătății psihice. inducerea calmului, siguranței de sine, relaxării, dorinței și capacităț..
37,00Lei Fără TVA:33,95Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Calm este un ceai din plante medicinale ce sustine sanatatea sistemului nervos, protejeaza organismul de actiunea distructiva a radicalilor liberi si sustine rezistenta acestuia in fata conditiilor ..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Circulatie este un ceai din plante medicinale ce sustine sanatatea inimii si a vaselor sanguine, mentine calitatea sangelui, protejeaza organismul de actiunea distructiva a radicalilor liberi si sus..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Depres este un ceai din plante medicinale indicat in oboseala fizica si mentala. Relaxeaza starile de neliniste, sustine fizic si mental organismul, il energizeaza, tonifica si vitalizeaza, sustine ..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Gastro este un ceai din plante medicinale ce sustine digestia si apetitul, mentine balanta gazelor intestinale, sustine functia de eliminare si confortul digestiv, sanatatea intestinelor si buna lor..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
Ceai din plante Q Gastro 100gr KotysDescriereQ-Gastro cu carbune si propolis - supliment alimentar pentru sustinerea digestiei si a sanatatii tractului gastrointestinal.Ghintura (Gentiana lutea) contribuie la confortul digestiv; ajuta la sustinerea digestiei.Arborele de tamale (Bosvellia Serrata) su..
11,00Lei Fără TVA:10,09Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Imuno este un ceai din plante medicinale ce sustine sistemul imunitar, protejeaza celulele de stresul oxidativ, sustine tonusul, vitalitatea si energia organismului si contribuie la rezistenta organ..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Mineral este un ceai din plante medicinale ce sustine mineralizarea organismului, mentine sanatatea pielii, a unghiilor si a parului, intareste sistemul locomotor, sustine articulatiile si protejeaz..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Reuma este un ceai din plante medicinale ce sustine sistemul locomotor, oasele, muschii, articulatiile si tendoanele, sustine sanatatea rinichilor, eliminarea pe cale renala a apei si buna functiona..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
DescriereSupliment alimentar cu ingrediente naturale Kotys, in gama de produse `Special Blend Tea`. Q-Slim este un ceai din plante medicinale ce sustine activitatea inimii si sistemul vascular, oxigeneaza muschiul inimii si participa la metabolizarea grasimilor, sustine tensiunea arteriala normala s..
12,10Lei Fără TVA:11,10Lei
Cremă reparatoare cu extract de mimoză Mimosa (50g), KotysCrema reparatoare cu extract de mimoză Mimosa (50g), Kotys este indicată pentru tratarea pielii iritate, sensibile sau deteriorate.Beneficii:Câteva dintre beneficiile mimozei asupra sănătății pielii:regenerare rapidă a țesutului cutanatpropri..
29,90Lei Fără TVA:25,13Lei
Turmericul susține funcționarea normală a sistemului locomotor, susține sănătatea oaselor, a mușchilor și flexibilitatea articulațiilor și tendoanelor. Substanțele biologic-active din rizomul de turmeric prezintă activitate antioxidantă, protejând organismul de acțiunea distructivă a radicalilor lib..
28,50Lei Fără TVA:26,15Lei
Afişare 1 - 12 din 66 (6 pagini)