Meniu
Cosul Tau

Cosmetice Naturale

 Crema protectoare pentru fata Sensity - Hidratare și protecție îndelungată a pielii  Crema protectoare pentru fata Sensity este un produs ce oferă îngrijire delicată și specifică pentru cea mai sensibilă piele. Cu unt de Karite și ulei de Migdale dulci, ea hidratează în profunzime luptâ..
52,50Lei Fără TVA:44,12Lei
Cremă reparatoare cu extract de mimoză Mimosa (50g), KotysCrema reparatoare cu extract de mimoză Mimosa (50g), Kotys este indicată pentru tratarea pielii iritate, sensibile sau deteriorate.Beneficii:Câteva dintre beneficiile mimozei asupra sănătății pielii:regenerare rapidă a țesutului cutanatpropri..
29,90Lei Fără TVA:25,13Lei
 Deostick Femme Chic cu salvie si glicerina 50 g Cu extract natural de salvie, glicerina, provitamina B5.Extractul de salvie asigura o protectie continua timp de 24 de ore, reduce transpiratia si impiedica aparitia mirosului neplacut.   ..
23,40Lei Fără TVA:19,66Lei
Deostick Homme Dynamique cu salvie si glicerina 50 gCu extract natural de salvie, glicerina, provitamina B5.Extractul de salvie asigura o protectie continua timp de 24 de ore, reduce transpiratia si impiedica aparitia mirosului neplacut.  ..
23,40Lei Fără TVA:19,66Lei
Această compoziție bogată de extracte de planteconfera parului  gri, alb o culoare aurie-blond.Tonurile pot varia în funcție de culoarea originală părului și pH-ul lor.Persan Henna este, de asemenea, un mare întăritor, regleaza secretia de sebum și face părul moale și protejat.CONȚINUT:Cu..
36,90Lei Fără TVA:31,01Lei
Fabricat din frunze și rădăcini de plante persane, oferă părul alb, gri sau transparent, nuante de variabilitate largă castan în ceea ce privește culoarea originală, sarcina electrică și pH-ul parului.Persan Henna este, de asemenea, un mare întăritor, regleaza secretia de sebum și face părul moal..
36,90Lei Fără TVA:31,01Lei
Această compoziție bogată de extracte de planteconfera parului  gri, alb o culoare roscata.Tonurile pot varia în funcție de culoarea originală părului și pH-ul lor.Persan Henna este, de asemenea, un mare întăritor, regleaza secretia de sebum și face părul moale și protejat.CONȚINUT:Lawso..
36,90Lei Fără TVA:31,01Lei
Fabricat din frunze și rădăcini de plante persane, oferă părul alb, gri sau transparent, nuante de variabilitate largă castan în ceea ce privește culoarea originală, sarcina electrică și pH-ul parului.Persan Henna este, de asemenea, un mare întăritor, regleaza secretia de sebum și face părul moal..
36,90Lei Fără TVA:31,01Lei
 Maxhair Vegetal - sampon fortifiant  Samponul fortifiant Maxhair Vegetal, spală cu delicateţe părul datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi, creând condiţii favorabile pentru dezvoltarea unui păr sănătos şi puternic.Formulă avansată de o înaltă valoare dermo-cosmetică, născută..
29,80Lei Fără TVA:25,04Lei
 Maxhair Vegetal - sampon pentru par uscatSamponul Maxhair Vegetal pentru par uscat spală cu delicateţe părul datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi, restabilind echilibrul sebaceu corect printr-o acţiune hrănitoare, calmantă şi protectoare asupra părului şi pielii scalpului.Formu..
29,80Lei Fără TVA:25,04Lei
 Maxhair Vegetal - sampon pentru spalare frecventa * spală părul cu delicateţe datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi cu o acţiune mătăsoasă şi protectivă ce respectă în totalitate pelicula hidrolipidică naturală.Formulă avansată de o înaltă valoare dermo-cosmetică, născută din ..
29,80Lei Fără TVA:25,04Lei
 Maxhair Vegetal - sampon purificator Samponul purificator Maxhair Vegetal spală cu delicateţe părul datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi, luptând împotriva formării şi dezvoltării mătreţei.Formulă avansată de o înaltă valoare dermo-cosmetică, născută din fuziunea alchimică di..
29,80Lei Fără TVA:25,04Lei
 Maxhair Vegetal Balsam - Par Vopsit  Samponul Maxhair Vegetal, spală cu delicateţe părul datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi, creând condiţii favorabile pentru dezvoltarea unui păr sănătos şi puternic.Formulă avansată de o înaltă valoare dermo-cosmetică..
23,20Lei Fără TVA:19,50Lei
 Maxhair Vegetal Sampon - Par Vopsit  Samponul Maxhair Vegetal, spală cu delicateţe părul datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi, creând condiţii favorabile pentru dezvoltarea unui păr sănătos şi puternic.Formulă avansată de o înaltă valoare dermo-cosmetică..
22,80Lei Fără TVA:19,16Lei
 Micovit Balsam pentru buze Este un produs Farmaderbe, Italia, care favorizează confortul fiziologic al buzelor şi al colţurilor gurii datorită acţiunii calmante.Substanţe:uleiuri esenţiale TeaTriX® 1,1%, extract de Lămâi 1%, Salvie1%,  Melisă 0,5%, Muşcată robertiană 0,4%, ulei L..
18,10Lei Fără TVA:15,21Lei
 Micovit Emulgel fata si corp 150 ml este produs cosmetic natural cu o acţiune calmantă imediată, luptând împotriva iritaţiilor, înroşirilor şi a descuamării.Amestecul exclusiv de uleiuri esenţiale Tea TriX®, în sinergie cu extractul de seminţe de Grepfrut, curăţă delicat epiderma reducând ..
31,80Lei Fără TVA:26,72Lei
 Micovit gel de dus si sampon 200mleste un produs cosmetic natural bogat în extracte vegetale, util pentru igiena zilnică. Susţine reechilibrarea mantiei hidrolipidice şi oferă elemente care hrănesc pielea.  Amestecul exclusiv de uleiuri esenţiale Tea TriX® are o acţiune purificatoare și un ..
29,30Lei Fără TVA:24,62Lei
 Micovit Gel de fata 150ml  este un gel moale şi proaspăt, bogat în principii vegetale ideale pentru curăţarea zilnică a feţe, chiar şi pentru pielea cea mai exigentă.Permite o curăţare delicată şi contribuie la reechilibrarea naturală a funcţiilor pielii, păstrând echilibrul hidro-lipidi..
24,10Lei Fără TVA:20,25Lei
 Micovit Sapun Lichid 250 ml asigură curăţarea şi igiena profundă a pielii datorită proprietăţilor amestecului inovativ de uleiuri esenţiale Tea TriX® cu un înalt grad de concentraţie.Extractul de Melisa susţine reactivarea ţesutului pielii şi tonifică epiderma, în timp ce Smirna, contribuie..
26,90Lei Fără TVA:22,61Lei
 Micovit Sapun curăţă pielea în profunzime şi, datorită proprietăţilor preţioase ale Copacului de Ceai (Tea Tree), purifică şi favorizează echilibrul epidermic fiziologic.Substanţe funcţionale: ulei esenţial de Melaleuca alternifolia 4 %.Sfaturi pentru utilizare: A se folosi ca un săpun ob..
11,70Lei Fără TVA:9,83Lei
 Micovit Ulei Purificator 100ml uneşte proprietăţile copacului Tea Tree cu cele ale uleiului esenţial de Cimbru pentru a obţine o acţiune balsamică intensă şi orientată, de curăţire şi reechilibrare a pielii.Substanţe funcţionale:Amestec de uleiuri esenţiale Tea TriX® (Melaleuca alternif..
25,00Lei Fără TVA:21,01Lei
 Micovit Unguent 30ml datorită amestecului exclusiv de uleiuri esenţiale Tea TriX® are o acţiune dermo-purificatoare, reechilibrantă şi calmantă, utilă pentru a lupta împotriva inestetismelor pielii care afectează pielea impură şi pentru un efect calmant imediat, în caz de disconfort cutanat. ..
26,90Lei Fără TVA:22,61Lei
Proteină de mătase (10 ml), EnigmaProteina de mătase este un activ cosmetic important pentru produsele de îngrijire și igienă a părului: șampoane, balsamuri, condiționatoare, măști, sprayuri de păr, produse coafante. Proteina de mătase Enigma protejează firele de păr de influențe negative cum a..
12,00Lei Fără TVA:10,08Lei
 Maxhair Vegetal - sampon pentru par gras *spală cu delicateţe părul datorită unui mix de tensioactivi dermo-protectivi restabilind echilibrul lipidic natural al părului şi al scalpului.Formulă avansată de o înaltă valoare dermo-cosmetică, născută din fuziunea alchimică dintre Grepfrut şi T..
29,80Lei Fără TVA:25,04Lei
Afişare 1 - 24 din 65 (3 pagini)