Meniu
Cosul Tau

Condimente Bio

Ingrediente : Rosii * (90%), busuioc * (5%), usturoi * (5%) (* ecologic certificat).Nu contine gluten. Depozitare: A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj .Tara producatorului: Polonia...
14,80Lei Fără TVA:13,58Lei
 Ingrediente: * cimbru, pătrunjel *, usturoi *, * rozmarin, cimbru *, * marar, menta *, * ardei dulce, ardei iute *, pătrunjel coriandru * (ingredient ecologic*certificat).Nu contine gluten (in ingrediente). A se pastra la loc uscat. A se consuma : vezi ambalaj .Tara producatorului: Polonia. ..
8,90Lei Fără TVA:8,17Lei
Ingrediente : anason * (100%) (* ingredient ecologic certificat). Anasonul este grozav pentru prăjituri, compoturi, carne . Nu contine gluten (in ingrediente).  A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj . Tara producatorului : Polonia. ..
9,10Lei Fără TVA:8,35Lei
Ingrediente : Baton scortisoara Ceylon 100% (ingredient ecologic certificat).Țara de origine a ingredientelor : Sri Lanka. Nu contine gluten. A se pastra la temperatura camerei protejat de lumina.A se consuma : vezi ambalaj . ..
20,40Lei Fără TVA:18,72Lei
 Ingrediente : busuioc * (100%) (* ingredientecologic certificat)Nu contine gluten (in ingrediente) . A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj . Tara producatorului : Polonia. ..
9,70Lei Fără TVA:8,90Lei
Ingrediente: CIMBRU 100% (*ingredient ecologic certificat)Este un plus util pentru carne de porc, oaie, rață sau gâscă. Depozitare:A se pastra la temp. camerei protejat de lumina.Expira: vezi ambalaj. Tara producatorului : Polonia. ..
7,60Lei Fără TVA:6,97Lei
Ingrediente : coriandru 100% (*ingredient ecologic certificat)Coriandru este utilizat pentru pateuri, conserve de carne, pește si carne. Fara gluten. A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj . Tara producatorului : Polonia. Distribuitor Certificat ecologic RO-ECO-026..
7,80Lei Fără TVA:7,16Lei
Ingrediente :cuișoare 100% (*ingredient ecologic certificat) Descriere : Cuișoare sunt  folosite pentru asezonarea de carne, vânat, pește și marinate. Sunt folosite și pentru produse de cofetărie, dulcețuri, conserve și vin fiert.Țara producătorului: Polonia. Expira: vezi ambalaj . ..
16,70Lei Fără TVA:15,32Lei
Ingrediente : cuisoare macinate 100% (* ingredient ecologic certificat).Nu contine gluten. Depozitare : A se pastra intr-un loc uscat si racoros.Expira: vezi ambalaj . Tara producator: Polonia. ..
17,90Lei Fără TVA:16,42Lei
 Ingrediente : coriandru, muștar, chimen, schinduf (15%), ardei iute, ghimbir, turmeric, fenicul (în proporții diferite). Descriere : Curry este un amestec de condimente sub formă de pulbere care a format gustul mâncărurilor de mii de ani. Este folosit pentru feluri de mâncare din carne, în spe..
13,20Lei Fără TVA:12,11Lei
Ingrediente : Foi Dafin 100%(ingredient ecologic certificat) Depozitare:A se pastra la temperatura camerei protejat de lumina. Expira: vezi ambalaj . Tara Producatorului : ..
8,00Lei Fără TVA:7,34Lei
Ingrediente: coriandru, chimen (20% fiecare), scortisoara, piper negru, frunze de dafin, catei, anason. cardamom( in diferite proportii) (ingrediente ecologic certificate). Nu contine gluten. Depozitare: A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj. Tara producatorului: Polonia. ..
17,20Lei Fără TVA:15,78Lei
Ingrediente : ghimbir 100% (* ingrediente din cultura ecologica) Ghimbirul este folosit ca si  condimente pentru supe, carne de porc prăjită, carne de vită și oaie. Adaugă o aromă delicată preparatelor din orez, ouă, deserturi dulci, compoturi, diverse dulciuri.  Se adaugă ghimbir la castr..
17,90Lei Fără TVA:16,42Lei
Ingrediente: Ienibahar 100% ( ingrediente din cultura ecologica ) Nu contine gluten Depozitare: A se pastra la loc uscat.Expira: vezi ambalaj.  Tara producatorului : Polonia. ..
18,60Lei Fără TVA:17,06Lei
Ingrediente : Maghiran 100%(*ingrediente din cultura ecologica ) Maghiranul se adaugă în principal la cârnați, carne grasă, carne de porc friptă, carne de oaie, miel. Este minunat pentru prepararea supei de legume, a supei de roșii, a peștelui, a patelor și a omeletelor.Nu contine gluten Depozitare:..
8,10Lei Fără TVA:7,43Lei
Ingrediente : Mustar alb 100% ( ingredient din cultura ecologica ) Nu contine gluten. Depozitare : A se pastra la loc uscat. xpira: vezi ambalaj .Tara producatorului : Polonia. ..
8,70Lei Fără TVA:7,98Lei
Ingrediente : nucsoara * 100%( ingredient din cultura ecologica). Nu contine gluten. A se pastra in loc uscat. Expira: vezi ambalaj .Tara producatorului : Polonia. Tara de origine a ingredientelor: Sri Lanka...
21,50Lei Fără TVA:19,72Lei
Ingrediente : nucsoara * 100%( ingredient din cultura ecologica).Nu contine gluten.A se pastra in loc uscat.Expira: vezi ambalaj .Tara producatorului : Polonia.Tara de origine a ingredientelor: Sri Lanka...
19,60Lei Fără TVA:17,98Lei
Ingrediente : oregano 100%  ( ingredient din cultura ecologica ) Este un condiment esențial pentru pizza. Oregano este de asemenea condiment pentru salate, legume, sosuri, preparate din pește și brânză.Nu contine gluten Depozitare: A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj .Tara produ..
9,10Lei Fără TVA:8,35Lei
Ingrediente : Piper negru *, piper alb *, piper roz *, piper verde *, (* ingredient ecologic certificat). Nu contine gluten.  A se pastra la loc uscat. Expira: vezi ambalaj .Tara producatorului : Polonia ..
15,80Lei Fără TVA:14,50Lei
Ingrediente : Boabe de piper alb 100%A se pastra la temp. camerei protejat de lumina. Nu contine gluten (in ingrediente). Expira: vezi ambalaj .Tara de producatorului: Polonia. ..
15,40Lei Fără TVA:14,13Lei
Ingrediente : Boabe de piper negru 100%A se pastra la temp. camerei protejat de lumina. Nu contine gluten (in ingrediente).Expira: vezi ambalaj .Tara de producatorului: Polonia. ..
18,60Lei Fără TVA:17,06Lei
Ingrediente :Pudra de scortisoara Ceylon*100% (ingredient ecologic *certificat) Nu contine gluten Depozitare:A se pastra la temp. camerei protejat de lumina.Expira: vezi ambalajTara de origine a ingredientelor Sri Lanka..
18,70Lei Fără TVA:17,16Lei
Ingrediente : Rozmarin 100% (ingrediente din cultura ecologica) Condiment pentru cartofi fierți, paste, mâncăruri de pasăre, pește și vânat, se poate adăuga și la sosuri.Depozitare:A se pastra la temp. camerei protejat de lumina.Expira: vezi ambalaj . Tara producatorului : Polonia...
9,30Lei Fără TVA:8,53Lei
Afişare 1 - 24 din 26 (2 pagini)