Meniu
Cosul Tau

Blog Feed RSS

27 mar. Când se recomandă complex de vitamina B?
LumiT 0 8
 Complexul de vitamine B joacă un rol cheie în menținerea funcțiilor creierului și ale sistemului nervos!Vitaminele din grupul B cuprind un număr de 8..
24 mar. Beneficiile Uleiului de Krill
LumiT 0 43
Uleiul de krill este un supliment alimentar puternic extras din specia de krill antarctic Euphausia superba. Acest supliment alimentar conține acizi g..
17 feb. Apă de mare Quinton
LumiT 0 9
     Analogia între plasma sanguină umană și apa de mare (mediul unde a apărut viața pe Pământ), a fost facută de Rene Quinton, un biolog francez născ..
08 feb. Ce sunt vitaminele lipozomale?
LumiT 0 5
 Tehnologia lipozomală de încapsulare constă din particule microscopice de grăsime sănătoasă, care sunt formate din fosfolipide, împreună cu vitamine ..
16 ian. 9 beneficii ale Coenzimei Q10
LumiT 0 1
  Coenzima Q10  facilitează producția de energie și este responsabilă pentru funcțiile de bază ale pielii, având un rol activ în procesele de regenera..
09 ian. 10 beneficii impresionante ale glutationului
0 1
Glutationul are o mulțime de beneficii pentru sănătate, acesta fiind o tripeptida și anume un antioxidant important care se găsește atât în corpul ani..
22 nov. Complex Vitamina B Lipozomal
Cristina 0 333
Organismul are nevoie de Complexul de Vitamine B pentru a menține multe procese și funcții care sunt responsabile de vitalitate, bunăstare și echilibr..
17 nov. Suplimentele lipozomale
AlexB 0 142
Suplimentele lipozomale, create prin tehmologia inovatoare LIPOSHELL lipozomală, sunt suplimente care oferă o absorbție mai rapidă și mai eficientă în..
26 mai Curcumin Lipozomal, suplimentul care sustine sănătatea oaselor, a mușchilor, dar și articulațiilor
IulianaS 0 427
Suplimentele lipozomale de la Enigma Plant îți asigură doza de vitamine de care ai nevoie De ce ai nevoie de suplimente alimentare?Stresul și oboseala..
14 apr. Iată ce trebuie să știi despre glutation lipozomal și care sunt avantajele lui
IulianaS 0 364
Tehnologia lipozomială reprezintă una dintre cele mai noi, inovatoare și eficiente metode de livrare a substanțelor nutritive în organism. Asta înseam..
31 mar. Magneziul lipozomal are efecte mai rapide față de cel clasic
IulianaS 0 231
Obișnuiți să consumați suplimente alimentare pe bază de magneziu? Cu siguranță ați auzit de efectele benefice ale acestuia. Ce nu știți este însă că s..
04 ian. Top 3 produse pentru detoxifierea naturală a organismului
IulianaS 0 549
Într-o lume care se schimbă de la zi la zi, în care căutăm soluții pentru un stil de viață cât mai simplu și confortabil, iar tehnologia ne acaparează..
Afişare 1 - 12 din 32 (3 pagini)