Meniu
Cosul Tau

Tincturi

Q-Calm Extract din plante 50ml KotysDescriereQ Calm este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru relaxarea sistemului nervos in cazuri de hiperexcitabilitate, neliniste si iritabilitate sau stari de tensiune nervoasa. Este un ..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Circulatie Extract din plante 50ml KotysDescriereQ Circulatie este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru sustinerea circulatie sanguine. Este un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au un rol benefic asupra organ..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Depres Extract din plante 50ml KotysDescriereQ Depres este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru sanatatea sistemului nervos si echilibrul emotional. Este un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au un rol benefic..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Diab Extract din plante 50ml KotysDescriereQ Diab este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru normalizarea glicemiei. Este un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au un rol benefic asupra organismului:sustin menti..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Mineral Extract din plante 50ml KotysDescriereOase, par si unghii sanatoase cu "Q Mineral" Kotys. Este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru mineralizarea organismului, un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au ..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Reuma Extract din plante 50ml, KotysDescriereArticulatii sanatoase cu "Q Reuma" Kotys. Este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru sanatatea sistemului locomotor (oase, muschi si articulatii), un supliment alimentar cu ingr..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Slim Extract din plante 50ml KotysDescriere"Q Slim" Kotys este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru mentinerea greutatii corporale normale, un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au un rol benefic asupra organi..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Q-Tensio Extract din plante 50ml KotysDescriere"Q Tensio" Kotys este un amestec de 2 extracte vegetale, in solutie cu glicerina si in alcool, din plante medicinale recomandate pentru mentinerea sanatatii sestemului cardiovascular, un supliment alimentar cu ingrediente naturale ce au un rol benefic a..
15,00Lei Fără TVA:13,76Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)