Meniu
Cosul Tau

Doppel Herz

Doppelherz Aktiv A-Z Depot cu luteina 60 comprimateIndicatii:Mai ales persoanele solicitate, precum cei stresati la serviciu si in viata cotidiana au un necesar crescut de substante nutritive. Substantele nutritive alese in mod special, asa cum sunt  Vitaminele C, E, precum si Vitaminele di..
53,90Lei Fără TVA:49,45Lei
DOPPELHERZ® AKTIV A-Z RETARD CU LUTEINADoppelherz® Aktiv A-Z Retard cu Luteina - Tinta finala: starea de bine!Cum obtii o stare de bine in fiecare zi? Un prim pas este o nutritie echilibrata, care sa contina toate vitaminele esentiale, dar si mineralele si microelementele de care avem nevoie zi ..
37,60Lei Fără TVA:34,50Lei
DOPPELHERZ® AKTIV ACID FOLIC + COMPLEX DE VITAMINE BSupliment alimentar pentru sistem nervos si metabolism energeticToate cele 8 vitamine ale complexului B, alaturi de acid folic, se regasesc intr-un comprimat retard special conceput, care permite eliberearea de substante pe parcursul mai multor..
25,30Lei Fără TVA:21,26Lei
 Doppelherz® aktiv Calciu + Magneziu + Zinc + Seleniu - Efort sustinut, echilibru complet! Conditia fundamentala pentru obtinerea starii generale de bine si pentru mentinerea unui nivel ridicat al capacitatii de efort este un aport optim de vitamine si minerale in organism. Suplimentul aliment..
30,10Lei Fără TVA:27,61Lei
DOPPELHERZ® AKTIV MAGNEZIU 400 + B1 + B6 + B12 + ACID FOLICComplex optim de Magneziu si Vitamine B pentru situatiile de stres sau efort fizic sustinutProvocarile de zi cu zi, stresul, efortul fizic cauzat de serviciu sau sport necesita energie, forta musculara si o buna functionare a sistemului ..
33,90Lei Fără TVA:31,10Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)