Obișnuiți să consumați suplimente alimentare pe bază de magneziu? Cu siguranță ați auzit de efectele benefice ale acestuia. Ce nu știți este însă că substanța activă asimilată poate fi în cantitate redusă și, în plus, efectul acestui mineral este întârziat. Nu același lucru îl putem spune despre magneziul lipozomal. 

Puțini știu că varianta de magneziu lipozomal are un grad mai mare de absorbție, ajunge rapid, direct la celulele unde este nevoie de acest mineral. 


Când și de ce consumăm magneziu 

În principiu, alimentația echilibrată, sănătoasă ar trebui să furnizeze organismului tot complexul de minerale și vitamine de care are nevoie. Nu se întâmplă asta. Trăim în poluare, fenomenul junk food este la cote alarmante. Așadar, carențele de vitamine și minerale au explicații. În plus, dacă ne referim la nivelul scăzut de magneziu din organism, sunt și câteva vicii care pot influența aceste valori mai scăzute: fumatul, dieta haotică, odihna precară, excesul de alcool, anumite afecțiuni precum cele renale sau de ficat. Vom încerca să compensăm cu diverse suplimentele alimentare. 

Despre magneziu știm că are un rol complex în organism, fiind responsabil de mai multe procese. Primim recomandarea de a consuma suplimente de tip magneziu pentru susținerea musculaturii, a sistemului nervos, pentru a combate efectele oboselii, stresului și nu numai. 

Știți cum se spune, nu cantitatea este importantă, cât calitatea. Aplicăm și aici acest principiu. Descoperiți faptul că magneziul lipozomal este net superior celui clasic. 


Efectele benefice și rapide ale consumului de magneziu 

Un astfel de produs îl veți găsi la enigma-plant.ro, în stoc disponibil. Este recomandat pentru:

Îmbunătățirea circulației. 

Reducerea oboselii sau chiar a extenuării. 

Sănătatea sistemului osos, a celui cardio-vascular și a funcțiilor psihice. 

Reducerea apariției spasmelor musculare, prevenind migrenele. 

Susținerea bunei funcționări a metabolismului

Rolul său activ în stimularea activității celulare, pentru a elimina mai rapid și mai eficient toxinele. 


Acestea sunt doar câteva din efectele benefice ale magneziului și cu atât mai multe și mai rapide sunt efectele dacă vorbim strict de varianta de magneziu lipozomal. 


Avantajele produselor lipozomale

Față de variantele clasice de suplimente alimentare, astfel de produse lipozomale sunt cu efect mai rapid, deci mai eficiente. Explicația este simplă: au absorbție mai bună, ajungând imediat la celule și acționează acolo unde este nevoie. Lipozomii sunt preparați din fosfolipide naturale, nu dăunează în vreun fel organismului, fiind netoxici. În schimb, au un rol extrem de important și acela este de a proteja moleculele terapeutice, astfel încât sistemul digestiv să nu le atace. 

Tehnologia lipozomală vine să schimbe multe. Nu consumați inutil cantități mari de suplimente. Una din problemele comune este că din ceea ce consumați doar o parte ajunge și să fie absorbit. La nivel digestiv, procesele firești aici vor face ca suplimentul consumat să fie în cele din urmă incapabil să reziste. Produsele lipozomale sunt însă diferite, au biodisponibilitate crescută. 

Magneziu lipozomal, 200mg disponibil la Enigma Plant este totodată o formulă prietenoasă de administrare. Cei care au disconfort în a consuma pastile de magneziu vor considera formula lipozomală mai ușor de administrat. 


Contact: 

Iulius Mall Timișoara, Stand PE9A, vis-a-vis de Auchan

0256 247 665