Antiviralele, la mare căutare - pachet avantajos cu vitamina C,


Biosept și Biomicin Forte, de la Enigma Plant



Acum mai mult ca niciodată trăim teama de a nu ne îmbolnăvi. Asta pentru că un organism slăbit și afectat chiar și de o simplă viroză, este mai predispus, vulnerabil și în fața altor afecțiuni, a virusului de actualitate, covid-19.

Recomandarea de bază rămâne cea legată de prevenție și de tratare imediată a virozelor sau racelilor de sezon.

O serie de produse benefice antivirale sunt luate în vizor în acest sens.

În principal, atenție este îndreptată spre acele suplimente ce pot întări imunitatea. Este primul pas în a fortifica starea de bine și rezistența organismului față de boli. Vitamina C ar trebui să fie astfel nelipsită din cura zilnică a adulților și copiilor. Aceasta este administrată și în perioadele de răceli și convalescență, dar este mai bine de prevenit, așadar timpuriu, chiar și când suntem aparent sănătoși, este bine de consumat vitamina C. Un efect amplificat îl câștigăm de la varianta lipozomală.


Pachet de produse antivirale, de la Enigma Plant


Cu o selecție de 3 produse eficiente, Enigma Plant propune varianta vitamina C lipozomală, Biomicin Forte și Biosept la un preț avantajos. Cele 3 împreună sunt o luptă acerbă împotriva bolilor, au rol principal de a susține imunitatea și la bază au ingrediente naturale. Iată eficienţa fiecăruia dintre acestea:


Vitamina C lipozomală


Ceea ce puțini știu este că organismul uman nu poate sintetiza singur vitamina C. Doza aceasta o luăm din alimente și suplimente, dar depinde desigur foarte mult și de calitatea produselor. Avem nevoie de vitamina C pentru toate țesuturile din corp. Ajută organismul să producă mai mult colagen, proteină esențială pentru regenerarea pielii. Printre acțiunile benefice ale acestei vitamine vorbim despre ea ca fiind aliat al imunității, cu efect antioxidant. Ajută la reducerea nivelului de stres, reduce simptomele de gripă și răceală, previne unele afecțiuni precum astmul sau cataracta.

Acest remediu natural este cunoscut în principal pentru acțiunea asupra imunității. În varianta lipozomală, vorbim despre tehnologia modernă care permite ca o cantitate mai mare de vitamina C să fie absorbită. Așadar efectele sunt amplificate. Rezistă la acizii gastrici, astfel încât ajungă la locul țintă din corp acolo unde trebuie să actionize cu putere maximă.

Vitamina C lipozomala, Ascolip 1000 mg permite o mai bună absorbție în celule. Are acțiune asupra menținerii sănătății sistemului osos, ligamentelor și nu numai, susține imunitatea și sistemul nervos.


Biomicin Forte


Considerat un antibiotic natural, Biomicin Forte este un supliment alimentar cu acțiune complexă asupra organsimului. Are un spectru larg și este indicat pentru ingredientele sale active antivirale, antifungice și antiparazitare. Un antiinflamator și antiseptic nelipsit din curele de tratare sau prevenție a virozelor sezoniere și nu numai, acest produs include extract de uleiuri naturale - cuișoare, floarea soarelui și cimbru.

Util în cazul afecțiunilor respiratorii, uro-genitale, digestive sau infecții ale pielii. Este bine tolerat și de cei cu alergii, intoleranţe diverse. Nu produce reacții adverse și nu afectează deci flora intestinală.


Biosept capsule


Acest antiviral natural, sub formă de capsule este recomandat oricând în cazul infecțiilor și inflamaţiilor respiratorii virale. În lista sa de ingrediente regăsim frunzele de măslin, lichen de piatră, cuișoare și alte astfel de ingrediente 100% naturale.


Are acțiune antiinflamatoare, antifebrilă și efect rapid. Poate fi administrat de la primele simptome de răceală. Implicit ajută imunitatea, prin creșterea producției de fagocite.


Acest trio eficient poate fi achiziționat în set, acum la promoție în catalogul Enigma Plant. Prețul este unul avantajos, iar produsele sunt negreșit benefice. Baza o constituie ingredientele naturale eficiente, în combinații echilibrate. Dozele recomandate variază de la individ la individ, însă în cadrul paginii mai sus menționată regăsim indicații și în acest sens.